MARİO BALOTELLİ AMELİYAT OLUYOR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal medyadan bir taraftarın Mario Balotelli paylaşımına cevap verdi. Başkan Sancak, Mario Balotelli’nin İtalya’da ameliyat olacağını bildirdi. Balotelli’nin sakatlığı sebebiyle uzun süre sahalardan uzak kalacağını belirtti.

Mavi-Lacivertliler, yeni sezon öncesi takıma geri dönen Mario Balotelli ile 1+1 yıllık sözleşme imzalamıştı. Bu sezon Adana Demirspor ile 5 maça çıkan Mario Balotelli 3 gollük katkı verdi. Balotelli, son oynanan Fenerbahçe maçında da yedek kulübesindeydi. Murat Snacak, Mario Balotelli’nin ilk 11’de sahaya çıkması gerektiğini söyleyen taraftara cevap vererek, deneyimli forvetin sakatlığının olduğunu söyledi. Başkan Sancak, Mario Balotelli’nin sakatlığının bulunduğunu ve ihtiyaç halinde görevlendirilmek üzere kadroya alındığını bildirdi. Öte yandan başkan, an itibarıyla İtalya’da bulunan Balotelli’nin ameliyat olacağını ve 2-3 ay sahalardan uzak kalacağını duyurdu.

Öte yandan Adana Demirspor, 26 Kasım’da deplasmanda oynayacağı Mondihome Kayserispor maçı hazırlıklarına da bugün yapacağı idmanla start verecek. Milli Takımda bulunan oyuncuların ve ameliyat olacağı belirlenen Balotelli’nin dışında tüm futbolcuların yapılacak antrenmana katılması bekleniyor. Teknik Direktör Patrick Kluivert, “Mario Balotelli’nin sakatlığı ciddi, şu anda İtalya’da bulunuyor. Ameliyat olacak, başkanımızın da açıkladığı gibi 2-3 ay aramızda olmayacak. İnşallah ikinci yarıya yetişir ve aramıza döner” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor