Matbacacılara KOSGEB kredileri tanıtıldı

ADANA (BÖLGE)– Adana ESOB’a bağlı Saatçiler, Matbaacılar, Tabelacılar ve Camcılar Esnaf Odası tarafından düzenlenen etkinlikte odaları kayıtlı esnaf ve sanatkarlara KOSGEB Kredileri ve Şartları anlatıldı.

Adana ESOB Şehit Ömer Halisdemir Salonu’nda düzenlenen toplantıya Birlik Başkanı Nihat Sözütek, Başkan Vekilleri Mustafa Göktaş ve Kenan Yılmaz ile yönetim kurulu üyeleri, esnaf odası başkanları ile odalara kayıtlı üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantının açılışını Adana SMTC Odası Başkanı Celal Konuş yaptı. Başkan Konuş, toplantıya katılımlarından dolayı başta Birlik Başkanı Sözütek ve yönetim kurulu üyeleri ile oda başkanları olmak üzere esnaf ve sanatkarlara da teşekkür etti. Başkan Konuş, KOSGEB kredilerinin ihtiyaç sahibi KOBİ konumundaki esnaf ve sanatkarlar için büyük fırsat olduğunu belirterek, üyelerinin şartları inceleyerek, başvurularını yapmalarını istedi.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek de, toplantıyı organize eden Adana SMTC Odası Başkanı Celal Konuş ile KOSGEB Uzmanları Emre Demir ve Şemsi Merve Ballı’ya ve katılımcı esnaflara işlerine dönük çabalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Sözütek, ekonomik sıkıntı içindeki, kendini geliştirmek isteyen esnaf ve sanatkarlar için önemli bir fırsat olan KOSGEB kredilerinin, şartları uyan her esnafa verilmesini isterken, nakit akışının piyasalara da olumlu yansıyacağını ifade etti.

Daha sonra KOSGEB KOBİ Uzmanları Şemsi Merve Ballı ile Emre Demir, KOSGEB kredilerinin çeşitleri, kullanım şartları üzerine bilgiler verirken, soruları da cevaplayarak katılımcı esnaf ve sanatkarları bilgilendirdiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor