MEHMET AKYÜZ GOL KRALLIĞINA GÖZ DİKTİ

Adana Demirspor’un başarılı golcüsü Mehmet Akyüz Bandırmaspor karşısında attığı 3 golle gol sayısını 7’ye yükselterek gol krallığı yarışında ilk sıraya yerleşti.

Ligin ilk 7 haftasında 7 kez rakip fileleri havalandıran Mehmet Akyüz, hem gol kralı olmayı hem de takımıyla şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyor.  Adana Demirspor Ligin 7 haftasında 4 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 14 puan topladı ve 3.sıraya yerleşti. Mavi-Lacivertliler’in attığı 14 golün 7’sinde imzası bulunan Mehmet Akyüz, takımına katkıda bulunmaya devam ediyor. Geçen sezon Adana Demirspor’da 20 maçta 11 gollük performans sergileyen 34 yaşındaki forvet bu sezon gol kralı olarak takımıyla şampiyonluğa ulaşmak isityor. Mehmet Akyüz, takımda her şeyin yolunda gittiğini ve iy ibir arkadaşlık ortamları bulunduğunu söyledi.

Çok iyi çlaıştıklarını anlatan Mehmet Akyüz, “Pazar günü karşılaştığımız Bandırmaspor karşısında çok iyi bir performan sergiledik. Ben de attığım 3 golle takımıma katkı sağladığım için çok mutluyum. Gol atmak önemli ama daha önemlisi takımın galip gelmesi. Kimin gol attığı önemli değil, yeter ki biz galip gelelim ve maçlardan 3 puanla dönelim. Gol krallığnda her sene olduğu gibi bu sene de iddialıyım. Şu ana kadar attığım 7 golle gol krallığında ilk sıraya yerleştim. İnşallah sezon sonunda ben gol kralı olurum, takımım da şampiyon olarak Süper Lig’e çıkar” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor