MEHMET HOŞGELEN HİZMET İÇİN ADAYIM DEDİ

(HABER MERKEZİ)-Adana merkez Çukurova ilçesine bağlı gözde mahallelerden Mahfesığmaz’da, insanların daha çok hizmet alabilmesi için önümüzdeki dönem yapılacak yerel seçimlerde muhtarlığa aday olduğunu vurgulayan Çukurova Belediyesi emeklisi Mehmet Hoşgelen, “İşimiz hizmet, gücümüz millet” dedi.

“MAHALLEDE NÜFUS AÇISINDAN KADINLAR DAHA ÇOK BULUNUYOR”

Mahfesığmaz Mahallesinin 35 binin üzerinde nüfusu olduğunu ve bunun 16 bin 378’ini erkek, 18 bin 657’sini ise kadınların oluşturduğunu vurgulayan  57 yaşındaki 2 çocuk babası Mehmet Hoşgelen, “Karataş’ın Sakızlı  Köyü doğumluyum ama yıllardır bu mahallede ikamet etmekteyim. Çukurova Belediyesi’nin Veterinerlik, Park Bahçeler Müdürlüğü ve Atatürk Yaşamköy’de yöneticilik yaptıktan sonra emekliye ayrıldım. Amacım; mahalleme daha çok hizmetin getirilmesini sağlamak” diye konuştu.

“MAHFESIĞMAZ’A HİZMETTE VATANDAŞLARIMIZLA EL ELE VERECEĞİZ”

Şu ana kadar mevcut muhtar ile birlikte 3 adayın Mahfesığmaz Mahallesi için aday olduğuna değinen Mehmet Hoşgelen, “Mahfesığmaz Çukurova’nın en büyük mahallelerinden biridir. 35 binin üzerinde nüfusu olduğu kadar 26 bin 419 seçmeni bulunuyor. Mahallemizin en önemli sorunlarından biri semt pazarı ile kreşinin olmamasıdır.  Her ne kadar yer sorunu yaşansa da kreş yapımı konusunda bazı bölgelerde  kullanılabilecek yerler vardır.Burada yaşayan vatandaşlarımızla birlikte el ele vererek bu sorunlarımızın giderilmesini sağlayacağız” diye konuştu.

“DAHA ÇOK HİZMET İÇİN SÜREKLİ BELEDİYENİN KAPISINI ÇALACAĞIM”

Mahfesığmaz Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Hoşgelen, muhtar olması durumunda   ekmek ve yemek ihtiyacı olan vatandaşlara elinden geldiği sürece yardım etmeye çalışacağını da söyleyerek, “İnsanların mahallemizde rahat ve huzurlu bir şekilde yaşamaları için sürekli olarak belediyenin kapısını çalacağım ve bu konuda  hiçbir şekilde de mücadeleden vazgeçmeyeceğim. 14 yıllık bir belediye deneyimim var ve bunu mahalleye hizmette avantaja döndürmek için çalışacağım. Kadınların kalkınması ve gençlerin daha iyi koşullarda yetişmesi için belediye yetkilileriyle sürekli diyalog içerisinde olacağım. Emeklilerimizin de günlerini iyi bir şekilde geçirmelerini de sağlayacağım. Yani 7’den 70’e mahallemizdeki herkesin  sorunsuz yaşamaları konusunda hizmet etmek için muhtarlığa aday oldum ve bu bölgenin oylarına talibim” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor