MEHMET IŞIKAY: ADANALILARLA BAŞARDIK

Kadınlar Basketbol Süper Ligde Adana’nın tek temsilcisi olan Gündoğdu Adana Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Işıkay, sezonun Adana’daki son maçını Cumartesi saat 14.00’de Canik Belediye ile oynayacaklarını söyledi

EN GENÇ TAKIMIZ

Yani bir takım olarak kısıtlı bütçe ile mücadele verdikleri zorlu ligin en genç kadrosuna sahip olduklarını söyleyen Gündoğdu Adana Basketbol Başkanı Mehmet Işıkay, “Kadromuzda bulunan kızlarımızın yüzde 60’ı Adanalı, ayrıca baş antrenörümüz dışında teknik kadromuzdaki iki yardımcı antrenör, kondisyoner ve masör arkadaşlarımızda Adanalı. Biz ilk yılımızda kısıtlı bütçemiz ile ligde kalmaya oynadık ve bunda da başarılı olduk. Hedefimiz Adana’da Kadın Basketbolünü yeniden canlandırmak ve bu sporu seven kız çocuklarımıza imkan oluşturmak” dedi.

GÖKHAN GÜNDOĞDU’YA TEŞEKKÜR

Sezona başlarken kulübe isim sponsoru olarak destek veren Gündoğdu Holding-Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Gündoğdu’ya da teşekkür eden Turuncu-Mavili ekibin başkanı Mehmet Işıkay, “İyi bir kadro kurmak, ligde sıkıntı çekmemek adına sponsorluklar önemli. Sezon başında bize bu desteği veren Gökhan Gündoğdu’ya basketbol adına teşekkür ederiz” diye konuştu. Başkan Işıkay, ligin bitimine iki hafta kaldığını Adana’daki son maçı Cumartesi günü saat 14.00’de Canik Belediye ile sezonun son karşılaşmasını ise 13 Nisan’da İstanbul’da Beşiktaş ile oynayacaklarını ifade etti.        

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor