MEHMET TANRIÖVER, ANTALYA SGK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NE ATANDI

(HABER MERKEZİ)-Görevden alınan SGK Antalya İl Müdürü Ali Duru’nun yerine Sosyal Güvenlik Kurumu’nda İç Kontrol Daire Başkanı olarak görev yapan Adanalı Mehmet Tanrıöver atandı.

Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdürü Ali Duru’nun, Kanun ve Yönetmeliğe aykırı bir şekilde 17 kişiye usulsüz haciz göndermesi nedeni ile görevden alınarak merkeze araştırma görevlisi olarak çekildi. Duru’dan boşalan koltuğa Sosyal Güvenlik Kurumu’nda İç Kontrol Daire Başkanı olarak görev yapan Mehmet Tanrıöver, SGK Antalya İl Müdürü olarak atandı.

MEHMET TANRIÖVER KİMDİR?

Adana’da 1970 yılında dünyaya gelen Mehmet Tanrıöver eğitim hayatının tamamını bu şehirde tamamladı. Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun olan Tanrıöver, yine aynı üniversitenin Maliye Alanı ile Malatya İnönü Üniversitesi İşletme Bölümü’nde İşletme yüksek lisans yaptı. İş hayatında da kendisine tevdi edilen görevleri başarıyla yapan Tanrıöver bu süreçte Adanalı hemşerileriyle de yakından çalışma imkanı buldu. SSK İl Müdürlüğü’nde memur ve şef olarak görev yaptıktan sonra İmamoğlu Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevini üstelenen Tanrıöver, Malatya ve Adana’da Sanayi Ticaret İl Müdür Yardımcılığı ve enson Sosyal Güvenlik Kurumunda İçkontrol Daire Başkanlığı görevini üstlenmişti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor