Meleklere özel mağaza

Adana’da iş dünyasının sevilen ve saygın isimlerinden biri olan Songül Uğurlu, yeni doğan ve 12 yaşa kadar olan çocuklara özel bir kostüm ve giyim mağazası açtı. Turgut Özal Bulvarı’nda hizmet vermeye başlayan Melek Kids, ebeveynleri özel günler için çocuklarına kostüm arama zahmetinden kurtarıyor.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana’da, bayan giyimi üzerine çalışan seçkin mağazalarda 20 yıl yöneticilik yaptıktan sonra uluslararası alanda faaliyet gösteren butik çiçekçilik ve aksesuar mağazası açan ve 10 yıldır bu sektörde saygın bir yer edinen İşkadını Songül Uğurlu, yeni bir işletmeyi daha Adanalıların hizmetine sundu. Uğurlu’nun, Turgut Özal Bulvarı üzerinde Melek Kids adını taşıyan çocuk giyim mağazasının açılışı, hafta sonu davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği bir törenle gerçekleşti.

İKİ YILDA HAZIR HALE GELDİ

Çocuk giyimi üzerine birçok markayı bünyesinde barındıran Melek Kids, kaliteli ve hesaplı alışverişi ilke edinirken, şıklığa verdiği önemi de ön plana çıkarıyor. Uğurlu, yeni işletmesinin kuruluş amacını şöyle anlatıyor; ‘’Kızım Tülay Demirel doğum ve düğün fotoğrafçılığı ile ilgileniyor. Yaklaşık iki yıl önce Adana’nın en büyük bebek ve çocuk stüdyosunu açarak, konsept çekimler yapmaya başladı. Fotoğraf çekimine gelen aileler, özel günleri için kostüm bulmaya zorlanıyor ve kızıma danışıyorlardı. Bizde Adana’da böyle bir boşluğu fark ettik ve yeni bir sektöre daha atılmak istedik. 2 yıllık araştırmalarım ve çalışmalarımın sonucunda  ortaya güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz. Ürünlerimiz ender bulunan minik meleklerimizin kendilerini özel hissedeceği türden günlük ve özel gün giysileri… 0-12 yaş aralığında, yeni doğan ve 12 yaşa kadar prens ve prenseslere hitap eden çeşitler mevcut.’’

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor