MERAL AKŞENER, “2028’İN İKTİDARI ADANA’DAN BAŞLAYACAK” DEDİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin aday tanıtımı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş’ın proje tanıtım toplantısında “2028’in iktidarı Adana’dan başlayacak” dedi. Meral Akşkener konuşmasından sonra başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş olmak üzere, Çukurova Belediye Başkanı ve adayı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı ve adayı Akif Kemal Akay’ı ve diğer belediye başkan adaylarını çağırarak partililere tanıttı.

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin aday tanıtımı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş’ın proje tanıtım toplantısında “2028’in iktidarı Adana’dan başlayacak” dedi.

Meral Akşener’in konuşmalarından satır başları şöyle;

“Ben Adana’dayım. Adanalıyık, Allah’ın adamıyık. Değerli arkadaşlarım, değerli kardeşlerim, çok değerli hanfendiler, beyefendiler, gençler, partimizin çok değerli yöneticileri, genel başkan yardımcılarımız ve belediye başkanlarımız. Soner Başkan’ı kardeşim bildim ama, Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay abim, Kozan başkanım Kazım Ozgan, Kozan bizim için şöyle bir özelliğe sahip. Rahmetli Başbuğumuzun hep Kozanlı olduğuna kanaat etmişizdir. Dolayısıyla hatta Adana 1.sıra milletvekiliği için davet ettiğimde Ayyüce’yi, Kozan’da ev tutacağım Meral abla ne diyorsun dedi, hemen dedim, sonra ağanın eli tutulmaz, Kozan’da ev satın alacaksın. Büyükşehir Belediye Başkanımız olacak inşallah. Üç belediye başkanımızın yanına Büyükşehir’i koyacağız ve diğer belediye başkanlarımız da adaylarımız da belediye başkanı seçilecekler ve biz Adana’da İYİ Parti’nin bu millet adına, milletimiz için milletimiz tarafından organize edilen, başlatılan bu yürüyüşünün Adana’da öyle bir sonuçla 1 Nisan’da karşınıza çıkacağız ki, 2028’in iktidarı buradan başlayacak. Ve sizler, siz üçünüz değerli kardeşlerim ve ağabeyim, abime çok benziyor. Biri CHP’li, biri Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı. O kadar benyizorlarki hal ve tavır olarak. Soner kardeşim zaten. Kozan başkanını da aldım başımın üstüne koydum, Ayyüce de kızım.

Bütün İYİ Partililer ve bu salonu şereflendiren her bir kardeşim, bu seçimleri Allah’ın izniyle, sizlerin gayretiyle almak zorundayız. Almalıyız, çalışmalıyız. Bir tahtaravelli, bir kayıkçı kavgasını sona erdirmek için. Milletimiz adına, milletimize edilen hakaretlerin önüne geçmek için. Millet bize ne dedi, yürü dedi, biz de yürüdük. Arkadaşlar anlatıyor, pek çok eziyet gördük, burada ben üç senedir esnaf geziyorum. Benimle dolaşan bir gazeteci kardeşimi gördüm, el salladım kendisine. Tam üç yıldır tek tek esnaf eli sıktım. Şimdi soru su bu kadın deli mi, niçin bunu yapıyor sorusunu soracağız. Hayır ben deli değilim, ama bir unuttuğumuz, siyasette unuttuğumuz  seçmenin patron olduğu, milletin veli nimet olduğu hakikatini hatırlatmak için dolaştım.

O dükkanların içinde emeklileri gördüm, şimdi sizlere o emeklilerden bahsedeceğim; Beş tane ayrı emekli maaşı vardı. 1500 liraydı ilk çıktığında en düşük emekli maaşı. Gene uçmuştu ekonomi. Sonra söyleye söyleye emekli maaşlarını bir noktaya kadar getirdik. Yeterli oldumu, hayır olmadı. Diyoriz ki biz emeklilerimize bu bayramda 7 bin lira ver kardeşim. Yani onun bunun, yandaşının vergisini affediyorsun, oraya buraya çakıyorsunuz, dünya kadar israfı kes kardeşim, emeklilerimize bu bayramda 7 bin lira ver kardeşim. Sayın Erdoğan bunu duydu, veremem diyor ama verdireceğiz inşallah. Diyeceğiz sen veremezsen biz vereceğiz. Şimdi para yok diyor ama para var, yandaşa var, dosta var, arkadaşa var, israfa var. Kardeşim emekli af, aç, dolayısıyla emekliye bayramda 7 bin, dah asonra seyyanen derhal 11 bin lira İYİ Parti’nin önerisidir bu. 11 bin lira her emeklinin maaşına seyyanen para verin.

Şimdi Adana, ey Adana orta oyuna son verilecek. Bakın AK Parti’den seçilmiş bir kardeşim karşımda, CHP’den seçilmiş başkanlarımız abim ve Soner kardeşim karşımda. Türkeş’in kızı burda. Bütün bu insanları seçmişsiniz, siç seçmişsiniz ve onlar size hizmet etmiş, seçerken sucu, bucu dememişsiniz. Seçmişsiniz, onlar da size hizmet etmiş. İYİ Parti’de buluştular. İYİ Partililer, size sesleniyorum, tek tek çalışacaksınız. Madem bir iddia üzerine yola çıktık, madem milletimizin emrine uyduk, madem milletimize başüstüne dedik, madem milletimize selam durduk, çalışacaksınız. Bu kardeşlerimi, bu arkadaşlarımızı, diğer adaylarımızı da seçeceksiniz. Ve Adana’da şuculuk, buculuk sona erecek. Ben İYİ Parti’de yer aldığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Türkiye’ye dair Adana’dan çıkan bu yolculuk Türkiye’nin geneline ışık tutacak inşallah. Ve gerçekten hizmetin, milletin veli nimet olduğu projeyle rekabet edildiği bir Adana’yı önce buradan başlayarak ondan sonra da Türkiye’ye 2028’de, Türkiye’de biz bunu hayata geçireceğiz inşallah. İddiamız budur, bu iddiamızı burayı şereflendiren sizlerden ve dışarda bulunan bütün arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Bu arkadaşlarımı, aday olan arkadaşlarımızı seçmenizi istiyorum. Bu arkadaşlarımı size emanet ediyorum” dedi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşkener, başta Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş olmak üzere, Çukurova Belediye Başkanı ve adayı Soner Çetin, Seyhan Belediye Başkanı ve adayı Akif Kemal Akay’ı ve diğer belediye başkan adaylarını çağırarak partililere tanıttı.

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş Taş da seçilmesi durumunda kentte yapacağı hizmet ve projeleri anlattı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor