METİN KORKMAZ, ADANA DEMİRSPOR’LA YOLLARINI AYIRDI

Adana Demirspor Kulübü 2.Başkanı Metin Korkmaz, görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile duyurdu. Metin Korkmaz yaptığı paylaşımda, “An itibari ile çok sevdiğim, emek verdiğim, ailemden öncelikli gördüğüm Adana Demirspor kulübündeki görevimden istifa ediyorum. Bu istifamın ayrıntılarını Salı günü yapacağım basın toplantısında siz değerli Adana Demirspor camiası için Adana şehri ile paylaşacağım” dedi.

Adana Demirspor kulübünden yapılan açıklamada ise, “Kulübümüz 2.başkanı sayın Metin Korkmaz görevinden istifa etmiş olmuş; istifası başkanımız sayın Murat Sancak tarafından kabul edilmiştir. Sayın Korkmaz’a bugüne kadarki katkı ve emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında ve kariyerinde başarılar dileriz” ifadeleri kullanıldı.  Murat Sancak, Adana Demirspor Kulüp başkanlığını bıraktığında başkanlığa Metin Korkmaz’ı getirmişti. Ligin ikinci yarısından itibaren kulübün başkanlığını yapan Metin Korkmaz’ın bu kararı alması Adana Demirspor camiasında şok etkisi yaratırken, bugün yapacağı açıklama spor camiası tarafından merakla bekleniyor.

Diğer taraftan geçen sezonu 44 puanla 12.sırada tamamlayan Adana Demirspor’da yönetim, transfer tahtasını açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kulüpler, yerli ve yabancı futbolcuları renklerine bağlamaya devam ederkne, transfer tahtasi için uğraş veren Adana Demirspor için taraftarın meraklı bekleyişi sürüyor. Yeni sezon öncesi kapalı olan transfer tahtasının açılması ve mevcut borcun ödenmesi için Adana Demirspor yönetiminin kaynak arayışı içinde olduğu biliniyor. Mavi-Lacivertli takımda tahtanın açılmasının şart olduğu, aksi halde kulübün büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olduğu görüşü hakim durumda. Adana Demirspor yönetiminin öncelikli olarak FIFA’da bekleyen 10 dosyayı kapatması gerekiyor.

MAHAMMADALİYEV AYRILDI

Adana Demirspor’da yeni sezon öncesi iç transferde flaş bir gelişme yaşandı. Mavi-Lacivertli takımda, 30 yaşındaki Azerbaycanlı milli file bekçisi Shahrudin Mahammadaliyev sözleşmesini tek taraflı feshetti. Shahrudin Mahammadaliyev, Adana Demirspor’a yaz transfer döneminde Azerbaycan Ligi takımı Karadağ’dan 900 bin Euro karşılığında transfer olmuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor