MHP İl’de bayrama yoğun ilgi!

ADANA (BÖLGE)– Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanlığı, düzenlediği bayramlaşma töreninde olağanüstü bir ilginin merkezi olurken muhteşem bir kalabalığa ev sahipliği yaptı.

PARTİLİ-PARTİSİZ VATANDAŞLAR KATILDI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine başta MHP Adana kurmayları olmak üzere partili-partisiz vatandaşlar katıldı. MHP Adana İl Başkanlık binasının avlusunda icra edilen törene MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MYK Üyesi Uğur Öztürk, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, Adana Ülkü Ocakları Başkanı Emin Canlı, Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Selçuk Diker, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Alev Ataş, belediye meclis üyeleri, Adana Taşmedreseli Ülkücüler Platformu Başkanı Sefer Tatlı iştirak ettiler.

AVCI: BİRLİĞİMİZ İÇİN BAYRAMLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ

Yoğun ilgiden hayli memnun kalan protokol, il binasına gelen tüm vatandaşların bayramlarını tebrik edip, hâl ve hatırlarını sordular.  MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Bayramlar çok özel günler. Sevincin, coşkunun paylaşıldığı; kardeşlik, dostluk bağlarının daha sıkı örüldüğü bayramlarımız aziz milletimizin birliği, dirliği, huzuru için de çok önemli.” ifadesini kullandı.

“DEVLET BAHÇELİ TÜRK İSLAM ÂLEMİNE IŞIK TUTUYOR”

Ülkemize, milletimize yönelik içeriden ve dışarıdan taarruzun devam ettiğine dikkat çeken Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi, bu konuda muhteşem tespitleri ve önerileriyle sadece 82 milyona değil, Türkiye’yi umut olarak gören Türk İslam âlemine de ışık tutmakta ve uyarmaktadır. Fitne, ihanet, husumet kuşatması tehlikeli boyutlarda. Haçlı-Siyonist oyunu bozmak, kuşatmayı muhakkak surette yarmak, zaferi kucaklamak zorundayız. Bu sebepledir ki; bayramları da vesile bilerek varsa dargınlıkları gidermeli, saflarımızı sıklaştırmalı, samimiyetle kucaklaşmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, bu kentte birlikte yaşadığımız tüm vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin bayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor