MHP’de adaylar netleşti

(HABER MERKEZİ)-MHP’nin, 31 Mart yerel seçimlerindeki tüm adaylarını 24 Ocak Perşembe günü Ankara Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak aday tanıtım toplantısında kamuoyuna ve partililere tanıtacağı kesinleşti.

BAHÇELİ ADAYLARI AÇIKLAYACAK

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Adana, Mersin ve Manisa Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının da tamamını duyuracağı toplantı öncesinde Kozan dışındaki adaylar da belli oldu. MHP’nin Adana Büyükşehir Belediyesi ve 7 ilçede mevcut Belediye Başkanlarını yeniden aday göstereceği öğrenildi.

MEVCUT BAŞKANLARLA YOLA DEVAM

Buna göre Pozantı’da Mustafa Çay, Karaisalı’da Sadettin Aslan, Sarıçam’da Bilal Uludağ, Yumurtalık’ta Türkeş Filik, İmamoğlu’da Gazi Adamhasan, Feke’de Ahmet Sel, Saimbeyli’de Mustafa Şahin Gökçe yeniden aday gösterilecek. Çukurova’da Yusuf Baş, Karataş’ta Niyazi Topuz’un adaylığı belli olurken Kozan adayının da bugünlerde netlik kazanması bekleniyor.

AK PARTİ ADAYLARI DA BELLİ OLUYOR

Bu arada Cumhur İttifakı görüşmeleri çerçevesinde varılan mutabakat gereği, Bahçeli’nin Perşembe günü AK Parti’nin Seyhan, Ceyhan, Yüreğir, Ceyhan ve Tufanbeyli adaylarını da tanıtabileceği söyleniyor. AK Parti’nin bu ilçelerdeki belediye başkan adaylarını 2 gün içinde belirleyeceği de alınan bilgiler arasında yer alıyor..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor