MİCHAEL VALKANİS HIZLI BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Bolu’da kamp yapan Adana Demirspor’da Teknik Direktör Michael Valkanis, kampa katılarak önce teknik heyet, sağlık ekibi ve futbolcularla tanıştı. Daha sonra ilk antrenmanını yaptırdı.

Sabah idmanı öncesinde Valkanis, sahada inceleme yaparak, teknik heyet ile antrenmanla ilgili görüştü, daha sonra teknik heyet ve sağlık ekibiyle fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Michael Valkanis yönetiminde ısınma koşusuyla başlayan idman, istasyon ve koordinasyon çalışmalarıyla tamamlandı. Antrenmanın son bölümünde iki takıma ayrılan futbolcular arasında çift kale maç yapıldı. Maçı kazanan takım toplu halde fotoğraf çektirdiler. Mavi-Lacivertliler, akşam yaptığı antrenmanla da yeni sezon hazırlıklarına devam etti. Adana Demirspor, önceki gün yaptığı açıklamayla teknik direktörlük görevine Avustralyalı Michaael Valkanis ile sözleşme imzalandığını duyurmuştu. Açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktörlük görevi için Michael Valkanis ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzalamıştır. Hoşgeldin Michael Valkanis” ifadelerine yer verildi.

22 Temmuz’a kadar Bolu’da kamp yapacak olan Adana Demirspor, bu tarihten sonra İtalya’ya geçerek kampına orada devam edecek. Mavi-Lacivertliler, İtalya’daki kamp döneminde Napoli ve Baroni ile hazırlık maçı oynayacak. Adana Demirspor ilk hazırlık maçını 28 Temmuz Pazar günü saat 21.00’de Napoli ile yapacak. Baroni ile yapılacak hazırlık m açının tarihi ise daha belli olmadı. Mavi-Lacivertliler 1 Ağustos’ta Adana’ya gelerek yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yapacağı antrenmanlarla devam edecek. 2024-2025 sezonu 9 Ağustos’’ta başlayıp, 1 Haziran’da sona erecek. Ligin ilk yarısı 20, 21, 22, 23 Aralık 2024 tarihlerinde oynanacak olan 17.hafta müsabakaları ile sona erecek. İkinci yarı, 3, 4, 5, 6 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacka olan 18.hafta müsabakalarıyla başlayacak. Yaz transfer sezonu da 24 Haziran’da başlarken, takımlar 13 Eylül’e kadar takviye yapabilecekler. (HABER MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor