MİCHAEL VALKANİS UMUTLU

Yeni sezonun ilk maçını Fenerbahçe’yle oynayacak olan Adana Demirspor, yeni sezona güçlü girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Bolu’da ikinci etap kamp çalışmasına devam eden Mavi;Lacivertliler, Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde günde çift antrenman yaparak güç depoluyor.

Valkanis, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, kampa iyi başladıklarını, oyuncuların yeni sezona odaklandığını söyledi. Oyuncularının performansından memnun olduğunu dile getiren Valkanis, ligin ilk haftasonda oynanacak Fenerbahçe maçı ve transferlerin durumuyla ilgili konuştu. Valkanis, Süper Lig’in ilk haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını belirterek, “Güçlü bir rakibe karşı oynamak bizim açımızdan daha avantajlı olacak. Oyuncularımız bu şekilde daha çok odaklanmış olacak. Deplasmanda oynayacağız, buna göre de hazırlıklarımızı yapıyoruz” derken, transferlerle ilgili değerlendirmelerinde ise, “Şu anda yeterli ve güçlü bir takıma sahibiz. Başkanımızla konuşuyoruz, oyuncularımızı izliyoruz. Gerekli noktalarda gerekli transferlerin yapılması konusunda görüşüyoruz” ifadelerini kullandı.

Valkanis, taraftarların kampı ziyaret ettiğini belirterek, çok çalışarak çok iyi mücadele ederek onları onurlandırmak istediklerini söyledi. Maçlarda her zaman galip gelinemeyeceğine işaret eden Valkanis, başarılı sonuçlar almak için ellerinden gelen mücadeleyi göstereceklerini sözlerine ekledi. Öte yandan Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdüren Adana Demirsporlu futbolcular antrenmanlardaki performanslarıyla da teknik direktör Michael Valkanis’in gözüne girmeye çalışıyorlar. Antrenmanlarda adları sıkça transfer dedikodularıyla anılan Maestro ve Gravillon’un oldukça hırslı oldukları gözlendi. Bu iki futbolcu antrenmanlarda diğer arkadaşlarından bir adım daha önde oldukları gözlendi. Özellikle Maestro’nun milli takımdan geldikten sonra kampa katılarak hemen arkadaşlarıyla kaynaşarak iyi bir kamp dönemi geçirdiği belirtildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor