‘Milletimiz için varız’

(HABER MERKEZİ)-Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkanı Selahattin Baysal ve beraberindekiler, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret etti. Baysal, siyaseti rant meydanı değil, er meydanı olarak gördüklerini söyledi.

Hedeflerinin; halkı maddi ve manevi sömürüden kurtarmak olduğunu söyleyen Baysal; “İnancımızın temeli şefkattir. Yolumuz da peygamberlerin yoludur. Merhum Genel Başkanımız Sayın Necmettin Erbakan ve yol arkadaşlarının ilk gün yaşadığı heyecanla aynı heyecanı yaşıyoruz” dedi.

YRP’nin kuruluşunun 2.yıldönümü kapsamında ÇGC’yi ziyaret eden Baysal; iktidarın ekonomi politikalarını eleştirerek; asgari ücretlilerin geçim sıkıntısı içerisinde olduklarını, kişi başı gelirin 2 Dolar’ın altında kaldığını, enflasyon ve işsizliğin pençesindeki halkın açlık sınırında olduğuna dikkat çekti.

23 Kasım 2018’de kurulan Yeniden Refah Partisi olarak 81 İl ve 822 ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını söyleyen Baysal; “Milletimiz için varız. Siyaseti rant meydanı olarak değil er meydanı olarak görüyoruz. Biz bize yeteriz. Bizde iyilik var. İyiliği dışarıdan devşirmeye gerek yok…” dedi.

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, ziyaretten memnunluk duyduğunu, Merhum Genel Başkan Necmettin Erbakan’ın Türk Siyaseti için çok önemli bir kimlik olduğunu belirterek; bugün O’nun devamı olarak yola çıkan Yeniden Refah Partisi’ne siyasi alanda başarılar diledi.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ve ÇGC Genel Sekreteri Sefa Saygıdeğer’in de hazır bulunduğu ziyarete; YRP İl Başkanı Selahattin Baysal’ın yanısıra İl Teşkilat Başkanı İlyas Kütük, İl Sosyal İlişkiler Başkanı Mustafa Pekduru da katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor