‘Milli takım arasından sonra daha iyi olacağız’

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, Ankaraspor maçının ardından yaptığı açıklamada, “1 ya da 2 oyuncu daha alırsak, milli takım arasından sonra daha iyi olacağız” dedi.

Ümit Özat, “Önümüzdeki maçı da kayıpsız geçersek Allah’ın izni ile aramıza Chedjou da katıldı, 1 ya da 2 oyuncu daha alırsak milli takım arasından sonra daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Biraz futboul yönetenlerimizin duyarlı olmasını istiyorum. Bu VAR konusuna ciddi bir biçimde değinmemiz lazım. Arkadaşlar 1 puanla takımlar küme düşüyor ya da şampiyon oluyor. VAR’a gidelim arkadaşlar, varsa var kabul edelim başımız gözümüz üstüne diyelim. Ama yoksa ne lehimize ne de aleyhimize yanılş olsun. Buradaki insanlar da emek veriyor. Buraya VAR koymamak, bu lige aslında bir önem arz etmiyorsun demek” ifadelerini kullandı.

KALESİNİ GOLE KAPATAMIYOR

Adana Demirspor bu sezon ligde çıktığı 3 karşılaşmada da kalesini gole kapatmayı başaramadı. Teknik Direktör Ümit Özat göreve geldiği günden bu yana yaptığı açıklamalarda takım savunmasının önemini anlatırken, geçen sezon gibi kalesinde 43 gol gören Demirspor’un şampiyon olamayacağını belirtiyor. Ancak Ümit Özat yönetimindeki Adana Demirspor geride kalan 3 maçta da kalesini gole kapatamadı. Ankaraspor karşısında kalesinde 1 gol gören Mavi-Lacivertliler, ligde üst üste 3.maçında da rakiplerinin gol sevinci yaşamasını önleyemedi. Mavi-Lacivertli takım, bu 3 maçta kalesinde 3 gol gördü.

MEHMET AKYÜZ KALDIĞI YERDEN

Adana Demirspor’un tecrübeli futbolcusu Mehmet Akyüz geçen sezon olduğu gibi bu sezon da gollerine kaldığı yerden devam ediyor. Mehmet Akyüz, Ankaraspor müsabakasında attığı 2 golle ligdeki gol sayısını 4’e yükseltti. Bursaspor maçında da 2 gol kaydeden Mehmet Akyüz, geçen hafta oynanan Boluspor maçının 68.dakikasında oyundan alınmış ve gol atamamıştı.

VOLKAN ŞEN VE CHEDJOU TRİBÜNDEYDİ

Adana Demirspor kaptanı Volkan Şen ve yeni transfer Chedjou, Ankara’da takım arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Mavi-Lacivertli takımda sakatlığı sebebiyle henüz lisansı çıkarılmayan ve Ankaraspor maçı kadrosuna yer almayan Volkan Şen ve yeni transfer Chedjou Ankara’da maçı tribünden tdakip etti. Kaptan Volkan Şen ve Chedjou maç öncesi arkadaşlarına başarı dileğinde bulunurken, maçı da heyecanla takip ettiler. (HABER: MURAT ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor