Millilerimiz lider döndü

A Milli Futbol Takımımız ilk maçta Konya’da 2-0 yendiği Fransa ile deplasmanda karşılaştı. Gruptan çıkma yolunda çok önemli bir maça çıkan Ay-Yıldızlılar 1-0 geriye düşmesine rağmen pes etmedi ve Kaan Ayhan’ın 81.dakikada attığı golle zorlu deplasmandan 1 puanla ayrılarak turnuvaya kapılarını ardına kadar araladı.

EURO 2020’de Türkiye’nin ayak sesleri duyuluyor. A Milli takımımız lider gittiği Fransa’dan lider dönmeyi başardı. Türkiye son dünya şampiyonu Fransa ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak kritik bir puan aldı ve gruptan çıkma yolunda çok büyük bir avantajın sahibi oldu.  Türk taraftarlarının çok büyük ilgi gösterdiği müsabakada taraftarlar sık sık asker selamı vererek Barış Pınarı Harekatı’na desteğini gösterdi. Öte yandan 81.dakikada Kaan Ayhan’ın altın kafası ile bulduğumuz golden sonra futbolcularımızın Mehmetçik’e selam yolladı. Ancak maçın Fransız yayıncısı attığımız golden sonra yaşadığımız büyük sevinci göstermedi.

Maçtan sonra açıklama yapan Teknik Direktör Şenol Güneş, “Lider geldik, lider döndük güzel ama çok güçlü bir takıma karşı oynadık” diyen Güneş, “Bizden daha iyi oynadılar. Oyunu taşımaya çalıştık. Bu kadar emeğin karşılığı olarak bu beraberlik ve lider olmamız bizi sevindiriyor. Şimdi önümüzde Kasım ayında oynayacağımız iki maçımız var. Bunların en önemlisi kendi sahamızda oynayacağımız İzlanda maçı. Bu maçtan alacağımız en kötü bir beraberlikle turnuvaya katılmaya hak kazanacağız. Bu futbolcu grubu bunu hak ediyor” diye konuştu. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor