Miniklerin karne sevinci

ADANA (BÖLGE)-Çukurova İlçe Müftülüğüne bağlı Meryem Şule Kara ve Akşemsettin Kur’an Kurslarında eğitim öğretim gören 4-6 yaş grubu minikler için yarıyıl dönem sonu karne merasimi düzenlendi ve minik talebeler ilk karnelerini almanın mutluluğunu doyasıya yaşadılar.

Düzenlenen programa Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Kur’an Kursu öğreticileri ve öğrenci yakınları katıldı.

Programda Kaymakam Sarı, okul öncesi eğitimin önemine değinerek bu yaşata öğrencilere kurs ortamında verilerek din eğitimin öğrencilere katacağı değerler üzerinde durdu.

İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, minik yavruların gönüllerin Allah’ın kelamı Kur’anla buluşmasının önemi üzerinde durdu.

Veliler de, “Yavrularımızın bu yaşta dini eğitim almalarının mutluluğu nu bizzat yaşıyoruz. Çocuklarımızın isteyerek ve severek dinimizi ve Kuranı öğreniyor olmaları bizleri çok mutlu ediyor. Diyanetimiz ve Müftülüğümüzden Allah Razı olsun…” dediler.

Programda 4-6 yaş grubu öğrencilerine Kaymakam Sarı, Müftü Gün ve öğretmenler tarafından karneleri ve çeşitli hediyeler verildi. Hediyelerin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile program sona erdi. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor