MONTELLA’DAN REHAVET UYARISI

Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasını bay geçen Adana Demirspor, ligin 33.haftasında Corendon Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kulüp tesislerinde antrenman gerçekleştirildi ve pas koordinasyonu ve taktik çalışmaları yapıldı.

Adana Demirspor, Avrupa kupalarına kilitlendi. Mavi-Lacivertliler bu haftayı ‘bay’ geçerek, ardından evinde Alanyaspor’u ağırlayacak. Sahasında namağlup olan Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella futbolcularına rehavet uyarısı yapıp, işi şimdiden sıkı tutmaya çalışıyor. İtalyan çalıştırıcı futbolcularla yaptığı görüşmelerde, Akdeniz derbisini de kazanıp hedeflerine bir adım daha yaklaşmak için ayaklarının yere sağlam basması gerektiğini söylediği öğrenildi. Kayserispor engelini de 5-3’lük skorla geçen, evinde 5’te 5, toplamda 4’te 4 yapan Adana Demirspor, Avrupa ididasını güçlendirirken, kulüp rekorlarını da bir bır kırıyor. Ligde evinde tek namağlup takım olarak 16 maçla yenilmezlik, 57 puanla da Süper Lig puan rekorunu tarihe gömdü.

Öte yandan Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Adana Demirspor evinde oynayacağı 3 maç için kombine çıkardığı ve satışına dün başlandı. Başkan Murat Sancak yaptığı açıklamada, “Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, iç sahada oynayacağımız Alanyaspor, Beşiktaş ve Başakşehir maçları için 3 maçlık kombine çıkaracağız. Normal fiyatlarla, bu kombineyi alanlara en az yüzde 30 daha ucuz olacak. Örneğin bu kombine ile taraftarlar Güney Kale Arkası alt tribünü 50+120+50: 220 TL’ye alacak. Bilet alacak olanlara ise 80+200+80: 360 TL olacak. Ne dersiniz? Hem Adana Demirspor taraftarı olanlar ucuz alacak, hem de maç seçenler pahalı alacak. Diğer yerlerde oranda ucuz ve pahalı olacak” ifadelerini kullandı. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor