MONTELLA’NIN GÖZÜ ASLAN’DA

Adana Demirspor, 1 Nisan Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Monetlla yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Süper Lig’de iddialı bir sezon geçiren Adana Demirspor, geride kalan 26 haftada 45 puanla 4.sırada bulunuyor. Mavi-Lacivertliler,bu sezon evinde kaybetmeyen tek takım durumunda.

Teknik Direktör Montella, Galatasaray maçı için oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Milli arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Montella, Galatasaray karşısında 3 puana uzanacaklarını ifade etti. Rakibin zayıf yönlerini iyi analiz ettiklerini dile getiren Montella sözlerine şöyle devam etti: Süper Lig’in zirvesinde bu sezon en iyi futbolu oynayan bir  takımla karşılaşacağız. Elbette ki eksik yönleri var, biz de bunlara özel hazırlıklar yapacağız. İstanbul’a kazanmak için gideceğiz. Avrupa hedefimiz için yola kazanarak devam etmeliyiz” dedi.

Öte yandan Adana Demirspor, son olarak Adıyaman FK’nin sportif direktörlük ve genel koordinatörlüğünü yapan Alper Aslan’ı sportif direktörlük biriminde göreve getirdi. Mavi-Lacivertlilerle anlaşmaya varan Aslan’ın çalışmalarına da başladığı ifade edildi. Adıyaman Futbol Kulübü’nde görev alan Alper Aslan, Ocak ayında görevinden ayrılmıştı. 7 ay sportif direktörlük, 9 ay da genel koordinatörlük görevini üstlenen Alper Aslan, 13 Ocak’ta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görevinden ayrıldığını duyurmuştu.  (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor