MUCİZE 2 FİLMİ’NİN GALASI M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİ İLE BİRLİKTE YAPILDI

M1 Adana AVM’de gerçekleşen filmin özel gösterimine film ekibi, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve çok sayıda sinemasever katıldı.

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Bu sene Cinemaximum’da gerçekleşen özel gösterim filmlere, oyuncuların ve yaratıcı film ekibinin katılımı ile Adanalıları sanat dünyası’nın yıldızları ile buluşturdu. 2019 Yılının son özel gösterim filmini ‘’Mucize 2’’ film ekibi ile gerekleştirildi. Filmin , senarist ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı, Mert Turak, Fikret Kuşkan, Erdal Özyağcılar, Biran Damla Yılmaz, Şenay Gürler, Sinan Çalışkanoğlu ve Melis Sezen’den oluşuyor. Bir aşk filmi olan ‘’Mucize’’ filmi serisinin ikinci filmi olan ‘’Mucize 2’’ filmi   M1 Adana AVM’de seyirci ile buluştu. Film öncesinde kurulan özel platform ile film ekibi seyirci ile bir araya gelip onların soruları yanıtladılar. Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak, Melis Sezen, Metin Yıldız’ın katılımı ile gerçekleşen özel gösterim öncesi Mahsun Kırmızıgül şu sözleri söyledi : ‘’Benim için yeri başka olan bu güzel topraklar Adana’da siz değerli kardeşlerim ile bir arada olmak çok güzel. Mucize filmini izlediniz, şimdi de Mucize 2 filmi ile sizlerin karşısındayız. Umarım yine beğeneceğiniz bir film ortaya çıkardık. Hepinize iyi seyirler diliyorum’’ Daha sonra film ekibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte bir araya gelip gazetecilerin film hakkındaki sorularını cevapladı. Adana’yı sanatın merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Karalar film ekibine teşekkür etti. Film gösterimi öncesi beyazperde önünde seyirci ile tekrar buluşan film ekibi salonu dolduran seyircilere tekrardan teşekkür edip iyi seyirler diledi.

Mucize 2 Filmi Hakkında;  

 ‘Mucize 2: Aşk’ filminin çekimleri İzmir’in Foça ilçesi ve Kars’ta yapıldı. Çekimlerin önemli bölümü Foça’ya bağlı Yenifoça mahallesinde gerçekleşirken 60’lı yıllarda geçen film için o döneme ait nostaljik kostümler ve klasik arabalar kullanıldı.  Filmde 7000 kostüm hazırlandı, 7500 yardımcı oyuncu görev aldı. Engelli bir adam olan Aziz ile görücü usulü evlendiği karısı Mızgin, köyde yaşadıkları sorunlardan iyice bıkar. Kendilerine yeni bir hayat kurmak isteyen çift, Batı’da bir kasabaya gider. Ancak gittikleri kasabada da türlü sorunlarla karşılaşırlar. Çift, ne olursa olsun insanların önyargılarını aşıp, hayatta tutunmak için çabalar. Mızgin’e aşık olan Aziz, karısı için engellerinden kurtulmaya karar verir bu uğurda zorlu bir mücadeleye girişir. Aziz, Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin’in de desteği ile eşi için birçok mucizeyi gerçekleştirir. 2014 yapımı “Mucize” filminin devam halkası olan yapımın yönetmenliğini ve senaristliğini bir kez daha Mahsun Kırmızıgül üstleniyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor