Müftü Taşcı, Hafızlık öğrencilerini ziyaret etti

(HABER MERKEZİ)-Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan Tepebağ Hafızlık Erkek Kur’an Kursu ‘da yatılı hafızlık öğrencileriyle bir araya geldi.

Seyhan Müftülüğü Tepebağ Hafızlık Erkek Kur’an Kursu, Kızıldağ Yaylasında yaz döneminde hafızlık eğitimlerini devam ettiren öğrencileri, İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Seyhan Müftüsü Mehmet Yaman ile birlikte ziyaret edip hafızlarla sohbet edip kendileriyle tanıştı.

Ziyaret esnasında Kur’an eğitimi alan ve hafızlığa çalışan öğrencilerin derslerinden bölümler dinleyen Müftü Taşcı, öğrencilerin güzel okuyuşlarından dolayı memnuniyetini ifade etti. Öğrencilerle ayrı ayrı ilgilenerek çeşitli hususlarda tavsiye ve nasihatte bulunarak zihin açıklığı ve başarı temennisinde bulundu

Sohbetin ardından Kur’an Kursunda yürütülen hizmetler hakkında kurs yöneticileri ve öğreticilerden bilgi alan Müftü Taşcı, öğrencilerin üzerinde emeği bulunan anne babaları, kurs yönetici ve öğreticilerini tebrik etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor