MUHAMMET ENES GÖK, ADANASPOR’DA

Ligin ikinci yarısında depremden sonra ligden çekilme kararı alan Adanaspor tekrardan antrenmanlara başlarken bir yandan da transfer çalışmalarına start verdi.

Turuncu-Beyazlılar, Galatasaray altyapısında da forma giyen sol kanat oyuncusu Muhammet Enes Gök’ü kadrosuna katarak 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Galatasaray ve Bucaspor altyapısından yetişen, son olarak Belediye Kütahyaspor forması giyen 24 yaşındaik kanat oyuncusu Muhammet Enes Gök ile 2 yıllık anlaşma sağlandı. Kulübümüze hayırlı olsun” denildi. Diğer taraftan Adanaspor’da 2023-2024 sezonu hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Önceki gün de futbolcular kendi aralarında antrenman yaparak sezona hazırlanıyorlar. Teknik direktör sorununun en kısa süre içerisinde çözüleceğini belirten kulüp yetkilileri, taraftarların merak etmemesini istediler.

Antrenmanın en istekli ve arzulu ismilerinden olan Ahmethan Köse, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, “Geçen sezon talihsiz bir dönem yaşadık. Allah bir daha böyle bir afeti ülkemize yaşatmasın. Biz de bu afetten en çok etkilenen kulüplerden biri olduk. Yöneticilerimizin aldığı karar doğrultusunda ligden çekildik ve uzun süre çalışma yapma fırsatı bulamadık. Şimdi  kaybettiğimiz zamanı bu kısa zamanda en iyi şekilde değerlendirerek lige kadar hazır hale gelmek istiyoruz. Şu an altyapı destekli arkadaşlarla antrenman yapıyoruz. İnşallah yeni arkadaşlar ve teknik direktörümüz gelir tam kapasiteyle çalışmalara başlarız. Ligin başlamasını sabırsızlıkla bekilyorum. Futbol oynamayı ve gol atmayı çok özledim” dedi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor