Muhtarlardan Vali Elban’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)- Adana’da görev yapan mahalle muhtarları Adana Valisi Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ettiler.

Vali Elban, Seyhan ilçesine bağlı Söğütlü Mahalle Muhtarı Ercan Karaoğlan, Küçükdikili Mahalle Muhtarı Recai Ünver, Alidede Mahalle Muhtarı Cemal Gümüşdamla; Yüreğir ilçesine bağlı Bahçelievler ( Doğankent) Mahalle Muhtarı Ferit Anlı, Pekmezli Mahalle Muhtarı Celal Güngördü; Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahalle Muhtarı Göktürk Güngör ile Karataş ilçesine bağlı Damlapınar Mahalle Muhtarı Uğur Şahin’in katıldığı ziyarette muhtarların mahalleleriyle ilgili kendisine ilettikleri hususları dinledi.

Mahallelerinin yol, elektrik ve internet altyapılarıyla ilgili taleplerini ileten muhtarlar, kabul ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etti.

Mahallelerle ilgili dile getirilen talep ve beklentilerin çözüme kavuşturulması için gereken çalışmaların yapılacağını ifade eden Vali Elban, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederek  “2020 senesinde tüm dünyanın yanı sıra bizim ülkemizi de etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı mücadele ettik. Geçtiğimiz günlerde salgının ilimizdeki yayılım hızında görülen artışın üzerine birçok ek tedbir aldık. İçinde bulunduğumuz günlerde ilimiz genelinde aldığımız tedbirlerimiz sonuç vermeye başladı. Elde ettiğimiz kazanımlarımızı kaybetmememiz için lütfen belirlenen kurallara ve kısıtlamalara uyalım, tüm vatandaşlarımızın da kurallara uymaları konusunda bilinçli olmalarını sağlayalım. Vatandaşlarımızı maske takmaları, fiziki mesafelerini korumaları ve temizlik kurallarına uymaları konusunda sık sık uyaralım.” diyerek muhtarlara çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor