Murat Kekilli’den Mustafa Çay’a seçim şarkısı

ADANA (BÖLGE)-Adanalı ünlü sanatçı Murat Kekilli, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde Pozantı ilçesinden cumhur ittifakı adayı gösterilen Belediye Başkanı Mustafa Çay için seçim müziği besteledi.

 31 Mart 2019 seçimlerine bir ay gibi bir süre kala hem belediye başkan adayları hem de muhtar adayları artık sahaya inerek vatandaşlarla bire bir kucaklaşmaya, mahalle mahalle yaptıkları toplantılarla projelerini anlatmaya başladılar.

 İki dönemdir Adana’nın Pozantı ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini sürdüren MHP’li Mustafa Çay, 31 Mart 2019 yerel seçimleri için üçüncü kez aday gösterildi. Cumhur İttifakı adayı olarak halkının karşısına çıkan Başkan Mustafa Çay’a yakın dostu olan Adanalı sanatçı Murat Kekilli bir sürpriz yaparak seçim müziği besteledi.

 Murat Kekilli’nin yazdığı, kardeşi Levent Kekilli’nin seslendirdiği seçim müziğini sosyal medya sayfalarında paylaşan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, “Bu seçim döneminde; Sevgisini yüreğiyle ortaya koyarak yapmış olduğu hediye seçim müziği ile bir kez daha dostluğunu ortaya koyan Can Kardeşim, değerli sanatçımız Murat Kekilli ve seslendirmeyi yapan Levent Kekilli kardeşime sonsuz teşekkürler. Her Şey Pozantı İçin.” Dedi.

 İşte Murat Kekilli’nin Mustafa Çay için yazdığı seçim şarkısının sözleri;

MUSTAFA ÇAY’LA DEVAM DEMİŞİZ

Lafla sözle değil biz bu vatanı

Kalbimizle ruhumuzla sevmişiz

Torosların incisi şehri Pozantı

Mustafa Çay’la devam demişiz

Cumhurun ittifakı bilir bu aşkı

Memleketi, bayrağı milletin aşkı

Biz bu yurdu Fatih’i, Alparslan’ları

Allah Allah nidasında sevmişiz

Şalgamın, pamuğun kebabın yurdu

Sanatın, sanatçının öz ana yurdu

Mustafa Çay ile devam Pozantı

Allah’ına kurban deyip sevmişiz

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor