MURAT ÖZATAK; KENDİ ADIMIZA ÇOK ÜZGÜNÜZ

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç’ın cezası nedeniyle katılamadığı basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antrenör Murat Özatak, Samsunspor’u galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Mücadelesi bol bir maç olduğunu aktaran Özatak, “Kendi adımıza çok üzgünüz. Mutlu olduğum bir taraf var. Futbolcularımız 90 dakika boyunca maç disiplininden kopmadı. Özveriyle oynadılar. Gol atmamızda bir sıkıntı yok. Gol yememeyi de öğrenmek için çalışmalar yapacağız. Oyuncularımız, maçın uzatma bölümleri dahil hiçbir bölümünde maçtan kopmadılar. Hatta uzatma dakikalarının kazandığımız frikik atışını çok iyi değerlendirebilseydik Samsun’dan beraberlikle dönmemiz içten bile değildi. Önümüzde 20 günlük bir ara var. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirip eksik taraflarımızı tamamlayarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak isitiyoruz. Bunun için de yönetim,biz ve futbolcular olarak en iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.

Bu arada Teknik Direktör Kemal Kılıç, Şanlıurfa’yı çalıştırdığı dönemde PFDK tarafından kendisine verilen bir maçlık cezası nedeniyle Samsunspor karşılaşmasını başkan Bayram Akgül ile birlikte locadan izlemek zorunda kaldı. İkilinin maçtan sonra çok üzgün oldukları görüldü. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor