MURAT SANCAK: PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR

Adana Demirspor’da, Samet Akaydın son haftalarda gösterdiği performansla transfer sezonunun flaş ismi oldu. Samet Akaydın, Mavi-Lacivertlilerle çıktığı toplam 54 maçta 4 gollük katkı verdi. Samet Akaydın transferi için Fenerbahçe’nin 1.5 milyon Euro önerirken, Adana Demirspor 3 milyon istiyor.

Twitter’da bu haberin yer almasından sonra bir taraftarın Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’a, “Başkanım doğru mudur?” şeklindeki sorusuna Başkan Sancak ise, “Doğru olup olmadığı devre arası tranfser döneminde belli olur” şeklinde cevap verdi. Başka bir futbolseverin “Beşiktaş istese hemen verirsin başkanım. Fenerbahçe olunca yokuşa sürüyorsun” yorumuna da ceap veren Başkan Sancak, “Parayı veren düdüğü çalar, rahat ol” dedi. Bu sezon Adana Demirspor formasıyla 13 resim maça çıkan Samet Akaydın, 1 gol kaydetti. Öte yandan 28 yaşındaki savunmacı, bu sezon ilk kez A Milli Takım kadrosuna seçildi ve Çekya ile oynanan karşılaşmada 90 dakika forma giydi.

Diğer taraftan Adana Demirspor, Antalya’daki kamp çalışmalarına devam ediyor. Mavi-Lacivertliler bugün saat 13.30’da Liepaja ile üçüncü hazırlık karşılaşması oynayacak. Bu maçta A Spor’dan naklen yayınlanacak. Adana Demirspor oynadığı diğer iki karşılaşmanın birinde 6-3, diğerinde ise 2-1 yenilmişti. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor