MURAT SANCAK’TAN KAFA KARIŞTIRAN PAYLAŞIM!

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın Twitter profiline koyduğu yazı ve paylaştığı tweet kafa karıştırdı. Bu paylaşım Adana Demirspor’da teknik direktör Vincenzo Montella ile yolların ayrılacağı iddia edildi.

Başkan Murat Sancak’ın Twitter bio’suna yazdığı “Bazın ayrılıklar kaçınılmaz olur” notu kafa karıştırdı. Bu paylaşım taraftarlar tarafından İtalyan teknik direktör ile yolların ayrılacağı yönünde algılandı. Başkan Sancak profiline yazdığı yazı ile ilgili herhangi bir açıklama da yapmadı. Son dönemlerde Montella’yı devamlı eleştiren Sancak, “Sultanı düşünceli gören şeyhi sorar, hayırdır sultanım. Der ki, ‘Kimseyi memnun edemiyorum o yüzden düşünceliyim.’ Şeyhi demiş ki ‘Yaradanı mutlu et yeter’ kıssadan hisse.” paylaşımı da dikkat çekti. Paylaşımında soruları da yanıtlayan Başkan Sancak, “Kimseyi memnun etmeyin, zaten edemezsiniz. Doğru olanı yapın yeter” yazan taraftara da, “Bende aynen öyle yapıyorum merak etme” cevabını verdi.

Öte yandan takım da Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Sivasspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde devam etti. Adana Demirspor-Sivasspor maçını Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ile Kamil Çetin yapacak.  Bu arada Sivas 4 Eylül Stadı zeminindeki bakım çalışmaları nedeniyle Sivasspor-Adana Demrispor karşılaşması farklı bir stadda oynanacak. Başkan Murat Sancak’ın yaptığı açıklamaya göre, “Karşılaşma Malatya’da oynanacak” ifadesini kullandı. Sivasspor-Adana Demirspor karşılaşması 28 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da oynanacak. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor