MÜSLÜM SUSAR, ADANA DEMİRSPOR’A TALİP OLDU

Süper Lig’de 7 maçta sadece 1 puan alarak ligin son sırasında yer alan Adana Demirspor’da Başkan Murat Sancak’ın “50 milyon Euro verin takımı devredeyim” açıklamasından sonra Avukat Müslüm Susar, Adana Demirspor’a talip olduğunu söyledi.

 

 

Kulübün mali sorunlarla boğuştuğu ve saha sonuçlarının hayal kırıklığı yarattığı bir dönemde eleştirilerin odağına oturan başkan Sancak, takımı devretme konusunu gündeme getirmişti. Sancak’ın açıklamaları üzerine ilk talip hızlıca ortaya çıktı. Adana Demirspor’a talip olan Müslüm Susar, Murat Sancak’a seslenerek “Masaya oturalım” dedi. Müslüm Susar açıklamasında, “Şehrimizin gözbebeği takımımızı bu kötü gidişattan kurtarmak için sizinle masaya oturmaya hazırım. Kulübün ederi ne kadarsa bilelim ve bu sorunu bitirelim. Adana Demirspor’u daha fazla yıpratmayalım. Bu takım bu duruma düşmeyi hak etmiyor. Daha iyi yerlerde olması gerekir. Sayın Başkanımız Murat Sancak, takımı çok kötü durumdan alıp, Avrupa Kupalarına katılma hakkı kazandırdı. Hakkı unutulamaz, ama artık başkanın Adana Demirspor’la bağının koptuğuna inandığım için bu takıma talip oldum” dedi.

Ardından avukat Susar X hesabından, “Transfer tahtası kapalı ! Teknik ekip gitti. Kaliteli oyuncular gitti. Mevcut kadro yetersiz.. 7 haftada 1 puanla son sıradayız. Kulübün güncel piyasa değeri; 18.60 milyon Euro= 710 Milyon TL Tahmini borç; 1 Milyar TL Talep edilen devir bedeli ; 50 Milyon Euro = 1 Milyar 910 Milyon TL. Hayal dünyasından uzaklaşıp gerçek dünyaya döndüğünüzde görüşürüz” paylaşımında bulunarak Sancak’ın konuşmasında bahsettiği 50 milyon Euro’luk ücreti eleştirdi. Şimdi gözler, bu açıklamalar sonrası Adana Demirspor başkanı Murat Sancak’ın vereceği yanıtta. Sancak daha önce, “50 milyon Euro’su olan bana gelsin, kulübü devredeceğim. Aksi takdirde herkes kendi işine baksın. Şu an bu takımı bırakmam söz konusu değil. Hele ki bu durumda, kimse bunu beklemesin. Sezon sonuna kadar ne olacağını göreceğiz” demişti Sancak ayrıca, kulübün ve oyuncuların üzerinden ellerini ovuşturanlara seslenerek, “Bu takımı rahat bırakın” uyarısında bulunmuştu.

 

Öte yandan Adana Demirspor’da 6 Ekim Pazar günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Samsunspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Serkan Damla yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça moralsiz oldukları gözlendi. Serkan Damla, Bodrumspor maçı sonrası yaptığı açıklamada “Özellikle çalıştığımız yerden golü yememiz bizi gerçekten üzdü” dedi. Damla, rakiplerini iyi analiz ettiklerinin altını çizerken, Bodrum Futbol Kulübü’nün duran toplarda etkili olduğunu vurguladı. Takımının bu konuda yoğunlaşarak çalıştığını belirten Serkan Damla, “Canımızı sıkan şey özellikle çalıştığımız yerden golü yememiz bizi gerçekten üzdü. Maalesef çalıştığımız yerden ilk golü yedik. İkinci golü yedikten sonra oyunu toparlamaya başladık, hamlelerimizle 2-1’e getirdik. Bu oyunumuzu 2-2’ye taşıyabilirdi. Ancak bireysel bir hatadan dolayı üçüncü golü yedik” diye konuştu. Serkan Damla, ilk gol ve penaltı pozisyonu öncesinde net fauller olduğunu ileri sürerek, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğine dikkat çekti. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor