MUSTAFA ÇAY POZANTI’YA DAVET ETTİ ZEYDAN KARALAR DENETLEME YAPTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı ilçesinde yaptığı incelemelerden sonra, kaldırım ve yol çalışmalarının yağmurlar gelmeden önce bitirilmesi yönünde talimat verdi.
(HABER MERKEZİ)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Pozantı Belediye Başkanı Başkan Mustafa Çay’ın meclis toplantısında gündeme getirdiği iddiaları yerinde incelemek üzere Pozantı’ya giderek çalışmaları yerinde inceledi ve yağışlar başlamadan eksiklerin giderilmesi yönünde görevlilere talimat verdi.
Adana Büyükşehir Belediyesi Meclisi Eylül Ayı olağan oturumunda gündem dışı söz alarak ilçede yapılan yol ve kaldırım çalışmalarının bitirilemediğini, vatandaşların ve esnafların yaşadığı sıkıntıları dile getiren Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın daveti üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ilçeye gelerek çalışmaları yerinde inceledi.
Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan ve ilçede yapılan doğalgaz çalışmalarının ardından Atatürk, İnönü ve Gençlik Caddesi’nde başlatılan yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Karalar, ihaleyi alan firma yetkililerinden de bilgi aldı. Çalışmaların uzadığını belirten Başkan Karalar, kaldırım ve yol çalışmalarının yağmurlar gelmeden bir an evvel bitirilmesi talimatını verdi.
Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Esnaf Odası Başkanı Yunus Aytekin ve CHP İlçe Başkanı Şenol Eroğlu ile bir araya gelen Başkan Karalar, ihaleyi alan firmanın yetkilisi ile görüştüğünü, yol ve kaldırım çalışmalarının hızlandırılacağının belirterek, çalışmaları bizzat yakından takip edeceğini söyledi.