MUSTAFA KAPLAN, 4-1’LİK EYÜPSPOR MAĞLUBİYETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Trendyol 1.Lig’in 11.haftasında Adanaspor, güçlü rakibi Eyüpspor karşısında ağır bir yenilgiye uğradı. Eyüpspor’un evinde gerçekleşen mücadelede Adanaspor, 4-1’lik skorla mağlup oldu. Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Adanaspor Teknik Direktörü Mustafa Kaplan, yaşanan mağlubiyet ve takımının performansı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kaplan, Eyüpspor’un güçlü kadrosuna ve şampiyonluk yolunda en büyük adaylardan biri olduğuna dikkat çekerek, “Eyüpspor bu ligin üstünde bir kadroya sahip ve şampiyonulğun en büyük adaylarından. Bizim ise kısa süreli antrenman ve savunma hatalarımızın faturası ağır oldu” dedi. Maça hızlı bir başlangıç yaptıklarını belirten Kaplan, öne geçmelerine rağmen skoru koruyamamanın hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi. Mustafa Kaplan, özellikle rakip takımın baskısı altında kaldıklarında oyunu tutamamanın mağlubiyette etkili olduğunu, savunmanın duruşundan kaynaklanan hataların skor farkının açlımasanıa neden olduğunu ve bu deneyimlerin gelecek maçlar için kadroda değişikliğe gidlieceğinin sinyalini verdi.

Feyzi Yıldırım’ın kırmızı kart görmesiyle ilgili olarak da konuşan Mustafa Kaplan, pozisyonun kendisine uzak olması ve VAR hakeminden uyarı alması nedeniyle net bir yorum yapmanın  doğru olmayacağını belirtti. Mağlubiyeti sportmenlik çerçevesinde değerlendiren Kaplan, rakip takım oynucularını ve maçın hakemini performansları için kutlayarak, Adanaspor’un önümüzdeki maçlara daha güçlü ve daha iyi bir savunma stratejisi ile hazırlanacağını söyledi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor