Mustafa Uslu’dan Karalar’a teşekkür

ADANA (BÖLGE)-S.S. 184 Nolu Motorlhu Taşıyıcılar Kooperatif Başkanı Mustafa Uslu ve Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Aydın, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret ederek kentin ulaşım sorunlarını dile getirdi.

Samimi bir hava içerisinde geçen görüşmede Mustafa Uslu, Adana trafiği ile ilgili sorunları dile getirirken, halk otobüslerinin Şehir Hastanesi önünden geçmemesinden kaynaklanan ve halkın tepkisini çeken konuyu da dile getirdi.

Başkan Uslu ve Aydın, Başkan Karalar’a konuyla ilgili bir dilekçe verdi. Sorunları bildiğini söyleyen Karalar, derhal ilgileneceğini, yetkililere talimat vererek olayın takipçisi olacağını söyledi.

Halk Otobüsleri Başkanı Mustafa Uslu da görüşmeden memnun olduğunu dile getirerek şöyle dedi:

“Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret ettik. Esnafımızın sorunlarını, sıkıntılarını yakınen bilmekte, çözüm odaklı fikirleri bizleri ziyadesiyle mennun etti. Adeta Büyükşehir Belediyesi’ne gelince kendimizi evimizde ve baba evindeymiş gibi hissediyoruz. Adana ve Adanalı sevdalısı sayın Karalar, Adanamız için bir şans esnafımız için bir şanstır.

Esnafa ve vatandaşa hizmet aşkıyla donanmış bir kişi, ancak belediyenin borç yükü sıkıntılara yol açmaktadır. Ben bir Adanalı olarak inanıyorum ki bu işin üstesinden geleceğine, Adanamıza siyaset güdmeden eşitlik düşüncesiyle hizmet edecektir.

Adana ve Adanalılar hiç görmediği projelerle tanışacak ve teşekkür edecektir. Biz peşinen kendisine teşekkür ediyoruz, Allah yolunu açık etsin” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor