NE OLUYOR BU SURİYELİLERE

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde tarım işçiliği yapan 4 çocuk annesi Rihab El-Rihabi adlı 25 yaşındaki kadın, 2 katlı evinde av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulundu. Şanlıurfa’da ise yine Suriye uyruklu genç bir kız silah zoruyla kaçırıldı, yakınları kızın kaçırılan aracı takip ederek durdurdu ve genç kızı kurtardı.

(HABER MERKEZİ)- Adana’nın Seyhan ilçesinde evli ve 4 çocuk sahibi olan Suriye uyruklu bir kadın, evinde av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulunurken, Şanlıurfa’da da yine Suriye uyruklu bir genç kız kaçırılırken yakınları tarafından kurtarıldı.

4 ÇOCUKLU KADIN ÖLDÜRÜLDÜ

Alınan bilgilere göre, tarım işçiliği yapan 4 çocuk annesi olan ve mevsimlik işçilik yapan 25 yaşındaki Rihab el;Rihabi av tüfeğiyle öldürülmüş olarak bulundu.

Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Zeytinli Mahallesi’ndeki 2 katlı müstakil evde meydana geldiği bildirilen  ve mevsimlik tarım işçisi olduğu öğrenilen Suriyeli Rihab el-Rihabi’nin yaşadığı evden,  silah sesi geldi. Çevredeki diğer işçiler, eve girdiğinde el-Rihabi’nin kanlar içinde yerde hareketsiz yattığını gördü. İşçilerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk gönderildi.

Sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, 4 çocuk annesi el-Rihabi’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Suriyeli kadının av tüfeğiyle karnından vurulduğu tespit edildi. Eve gelip, eşinin hayatını kaybettiğini öğrenen Şumen Udey ise sinir krizi geçirdi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

ŞANLI URFA’DA SURİYELİ KIZ KAÇIRILDI

Öte yandan Şanlıurfa’da, alışverişe çıkan Suriye uyruklu genç bir kız da silahlı kişiler tarafından kaçırıldı. Durumu fark eden genç kızın yakınları kovaladıkları kişilerin bulunduğu aracı çarparak durdurdu. İki grup arasında çıkan ve polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavganın ardından kaçırılan kız kurtarılırken,  şüpheliler de  gözaltına alındı.

Her iki olayla ilgili soruşturmaların sürdürüldüğü öğrenildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor