NEREDE KALMIŞTIK…!

Geride bıraktığımız sezon içinde hem amatörde BAL Ligine yükselen hem de U18 Türkiye Şampiyonluğu kazanan Adana Vefaspor, 2022-2023 futbol sezonun ilk idmanını kendi tesislerinde gerçekleştirdi. Beyaz Aslanlar kaldığı yerden devam edip başarılarına yenilerini eklemek istiyor.

NEVŞEHİR’DE 8 GÜNLÜK BİR KAMP GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Adana Vefaspor, yeni sezonu açtı. Geniş rotasyonlu kadrosuna birkaç tane daha isim alarak destek vermek isteyen sarı siyahlı ekip ilk idmanının da 33 oyuncu yer aldı. 3 Eylül’e kadar Adana’da çalışmalarını sürdürecek olan Vefaspor, 5 Eylül Pazartesi günü Nevşehir’e hareket edip Ürgüp Yıldız Otel’de 8 gün sürecek bir kampa girecek. Burada bu süreç içinde 4 hazırlık maçı yapılacağı açıklandı.

BAŞKAN KASKAT’ OYUNCULARINA BAŞARI DİLEKLERİNİ İLETTİ

Adana Vefaspor Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat, yeni sezonun ilk idmanında yer alarak oyuncularına ve teknik ekibine başarı dileklerini sundu. Geçen sezon elde edilen başarılarla birlikte üzerlerindeki sorumluluğun bir kat daha arttığını ifade eden Kaskat, “Biz gençlerimize hep güvendik, güvenmeye devam edeceğiz. BAL Liginde de genç oyuncu kadrosuyla rakiplerimizin karşısına çıkacağız ve hedefimiz kesinlikle başarılı olabilmek” diye konuştu.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor