“Nevruz hepimizin milli bayramıdır”

ADANA (BÖLGE) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Nevruz Bayramı, Türk milletinin ortak kültürel değerlerinden biridir; atalarımızdan bizlere kalan en renkli mirastır.” dedi.

“HEPİMİZİN MİLLİ BAYRAMIDIR”

Bünyamin Avcı, Nevruz Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajda “Birliği, beraberliği, kardeşliği, sevinci ifade eden bir Nevruz Bayramını daha milletçe coşkuyla idrak ediyor olmanın hazzını yaşıyoruz. Türk milletinin ve akraba toplulukların, ortak inanç ve kültürel değerleri paylaştığımız halkların yoğun olarak var olduğu Adriyatik’ten Çin’e kadar uzanan coğrafyada, dahası soydaşlarımızın, kardeşlerimizin var olduğu, iz bıraktığımız Dünyanın her yerinde kutlanan Nevruz Bayramı, hepimizin milli bayramıdır.” ifadesini kullandı.

“İSTİSMARCILARA İTİBAR EDİLMEMELİ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı şöyle devam etti:

“Nevruz Bayramı Türk milletinin ortak kültürel değerlerinden biridir; atalarımızdan bizlere kalan en renkli mirastır! Bu güzel bayramı emperyalist hedefler için, kavga ve ayrışma için birer fırsat ve istismar aracı olarak görenlere itibar edilmemelidir.”

“TEK SES, TEK YÜREK OLARAK…”

Başkan Avcı “Bu bayram; aramızdaki sevgi, saygı bağını, dayanışma ruhunu artıracak, toplumsal umudu güçlendirecek, milletçe tek vücut olmaya, tüm Dünyaya tek ses, tek yürek olarak mesaj vermeye zeminler hazırlayan birer fırsat olarak görülmelidir. Kıymetli vatandaşlarımızın Nevruz Bayramını bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, daha nice bayramlara hep birlikte huzur ve esenlik içinde erişmeyi diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor