New York Türk Film Festivali’nde Selin Yeninci Rüzgarı Esti!

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-Tüm dünyada ilgiyle takip edilen ve bu yıl 18’incisi düzenlenen New York Türk Film Festivali (NYTFF) geçtiğimiz günlerde New York SVA Tiyatro’da gerçekleşti. Bu yıl hibrit bir gösterim modeliyle zenginleştirilerek hem fiziksel hem de online olarak daha geniş bir izleyici kitlesine ulaşan festivalde, benzersiz ve orijinal hikayeler içeren birbirinden başarılı 10 Türk filmi yer aldı. Festival kapsamında gösterime giren ve başarılı oyuncu Selin Yeninci’nin başrolünde yer aldığı “Nasipse Adayız” filmi ABD’de yaşayan Türk ve Amerikalı sinemaseverlerden tam not aldı. 

Güzel oyuncu Selin Yeninci “Nasipse Adayız” filmi gösterimi sonrası gerçekleşen söyleşide, hem konuşması hem de zarifliğiyle izleyenleri kendine hayran bırakırken, sinemayla ilgili gözlemlerini de izleyicilerle paylaştı.

İlk uzun metraj filmi “Nasipse Adayız”daki rolüyle Altın Koza Film Festivali ve 53. Sinema Yazarları Derneği Ödülleri’nde “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” ödülüne layık görülen Selin Yeninci, kırmızı halı şıklığı ve zerafeti ile New York Türk Film Festivali’ne de damga vurdu. Selin Yeninci, New York Türk Film Festivali sayesinde yoğun çalışma temposuna kısa bir süre de olsa ara vererek dinlenme şansı buldu.

Festival sonrası düzenlenen resepsiyonda sponsorlar, Amerikan Türk Cemiyeti (American Turkish Society) Yönetim Kurulu Üyeleri ve film sektörü profesyonellerinden oluşan, içlerinde sevilen oyuncu Selin Yeninci’nin de yer aldığı 100’den fazla isim ağırlandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor