NİHAL AĞCA’DAN BÖLGE’YE ZİYARET

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Adana Milletvekili Aday Adayı Nihal Ağca Bölge Gazetesi’ni ziyaret etti. Ağca, ziyarette Genel Müdür İlker Uçak’a yaptıkları ve yapacakları projeleri anlatarak destek istedi.

HABER: CANSU ERSOY

ADANA (BÖLGE)-İyi Parti Kurucu Kurul Üyelerinden Nihal Ağca Bölge Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Müdür İlker Uçak’la görüş alışverişinde bulundu. İyi Parti’nin gelecek planlarından bahseden Ağca, “Meral Hanım her daim dik duruyor ve biz de onun izinden gidip Türkiye için İyi şeyler yapmaya devam edeceğiz” diye vurguladı.

“GENÇLER BU ÜLKENİN GELECEĞİ”

İyi Parti’nin 15.1 milyon öğrenciye kahvaltı ve öğle yemeği olmak üzere ücretsiz 2 öğün sunulacağı ‘Rüzgargülü Projesi’nden bahseden Ağca, “İyi Parti olarak özellikle gençlere ve öğrencilere daha fazla imkan sunmak için çaba sarf ediyoruz. Özellikle Meral Hanım buna çok önem veriyor. Çünkü gençlerimiz bu ülkenin geleceği” diye kaydetti. Ağca, kurucusu olduğu “Bizim Çocuklar Eğitim ve Kültür Derneği”nden de bahsederek “Derneğin adını Bizim Çocuklar koyduk. Çünkü daha samimi ve içten olmasını istedik. Hem kendimizi oraya daha çok ait hissedelim hem de o dernekten yardım alan çocuklar kendilerini buraya daha çok ait hissetsin dedik.

“BİZİM YAPTIĞIMIZ HER İŞ HALK İÇİN”

Her siyasetçinin halkın menfaatini düşünerek hareket ettiğinden bahseden Ağca,  “Bizim yaptığımız her iş halk için olur. Siyasetçi halka yönelik iş yapmalı ki bu zaten onun temel görevi. Ama siyasetçi siyaset de yapsın. Eğer siyaset yapmazsa yaptığı güzel şeyleri hiç kimse görmez. Bahçemde domates varsa ve ben bu domatesleri topladıktan sonra dağıtmazsam hepsi çürür. Eğer biz de bir iş yaparsak ve bunu kimse bilmezse bir işe yaramaz. Yaptığımız güzel işleri daha çok duyurmaya ihtiyacımız var” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor