Nuri Yıldız Adana Demirspor’da

Adana Demirspor U16 Gelişim Ligi 7. Grupta zirve yarışında yer alırken takımın başına son olarak Gençlerbirliği’nde görev alan Nuri Yıldız getirildi. Mavi- Lacivertlilerin kazandığı Adanaspor maçında ise tecrübeli antrenör takımını ilk kez izledi.

Adana Demirspor Akademi Ligi tüm yaş gruplarında şampiyonluk iddiası içinde olurken özellikle geride bıraktığımız haftada önemli skorlara imza atarken kalesinde gol dahi görmeyerek bu alanda bir ilki başardı. U16 Gelişim Liginde ligin 4. Haftasında deplasmanda Kayserispor’a karşı alınan 5-0’lık ağır yenilgi sonrası teknik direktör Mehmet Erol ile yollar karşılıklı olarak ayrılırken takım Nuri Yıldız’a emanet edildi.

Çukurova Üniversitesispor, Pozantıspor ve Gençlerbirliği takımlarında teknik sorumlu olarak çalışan aynı zamanda halen Çukurova Üniversitesi Öğretim Görevlisi olarak görev yapan Nuri Yıldız, özellikle oyuncularıyla olan yüksek iletişim gücü yanı sıra bilimsel saha çalışmalarıyla tanınıyor. Yıldız, ilk haftasında ise takımın ‘bay’ olduğu için maç yapmadan geçirecek ve yapacağı idmanla takımı yakından tanıyacak.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor