O DA BAŞKAN BU DA BAŞKAN

Başkan Kocaispir, “Yüreğir Belediyesi olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardımcı olmak boynumuzun borcudur” diyerek onarımını yaptırıp, yeniden boyattığı evi Bedriye nineye teslim etti.

ADANA (BÖLGE)

Seyhan ilçesinde evi sular altında kalan aileye Vali ve diğer yetkililerin yanında verdiği yardım sözünü yerine getirmeyen ve telefonlara çıkmayan Belediye Başkanı Akif Akay’ın aksine Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir, elektrik kontağından evi yanan 85 yaşındaki Bedriye Zeren’e “Ben onaracağım” diye verdiği sözü yerine getirdi.

Sinanpaşa Mahallesi sakinleri olayı şöyle anlattı;

 “85 yaşındaki Bedriye Zeren’in evi elektrik aksamından çıkan yangında tamamen kül oldu.  Ekonomik durumları çok kötüydü.

Yüreğir Belediye Başkanımız Fatih Kocaispir imdatlarına yetişti. Yanan evi Belediye olarak kendilerinin yapacağını söyledi. Ve sözünü yerine getirdi. Kullanılmaz haldeki evin bakım ve onarımını yaptı, boyattı Bedriye Zeren nineye teslim etti.”

ARADAKİ FARK

Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Vali ve diğer yetkililerin yanında evi sular altında kalan aileye “Evinizin tadilatını biz Belediye olarak yapacağız” demesine  daha sonra tüm aramalara rağmen telefona çıkmayan Akif Akay’a mektup göndererek sitemini belirtmişti.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir ise, 85 yaşındaki Bedriye Zeren’den teşekkür ve hayır duası aldı.
“Can kaybının olmaması bizler için teselli oldu” diyen Başkan Kocaispir, “Yüreğir Belediyesi olarak zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek boynumuzun borcudur. Biz üzerimize düşen görevi yaptık. Ekiplerimiz bakım ve onarım çalışmasını kısa zamanda tamamladı. Bedriye teyzemize tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor