Ofis Yem Adana’daki yeni fabrikasında üretime ve satışa başladı

Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan ve geçtiğimiz yıl sektörünün ilk halka arzını gerçekleştiren Ofis Yem, Adana Hacı Sabancı OSB’deki yeni fabrikasında üretim ve satışlara başladı. Türkiye’nin en modern altyapıya sahip ve en büyük kapasiteli fabrikalarından biri olan Adana üretim tesisiyle iç pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefleyen şirket, aynı zamanda ürünlerini ihraç etmeyi planlıyor.

 

(HABER MERKEZİ)-Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan ve karma yem sektörünün öncü şirketlerinden biri olan Ofis Yem, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrika yatırımını tamamladı. Ofis Yem’in Ankara Çubuk, Manisa Salihli ve Kars fabrikalarından sonra 4’üncü üretim tesisi olan Adana Fabrikası’nda üretim ve satışlar başladı. 2024 Mart ayı sonu itibariyle deneme üretimlerine başlanan fabrikada oryantasyon çalışmaları, personel eğitimleri ve kalite standardizasyon faaliyetlerini tamamlanarak işletme onayı alındı. Türkiye’nin en modern altyapıya sahip ve en büyük kapasiteli fabrikalarından biri olan Ofis Yem Adana Fabrikası,  çevreye duyarlı ve yüksek teknolojiye sahip donanımıyla dikkat çekiyor.

Üretim tesisi sayısını kısa süre içinde 5’e çıkarmayı planlayan Ofis Yem, Samsun Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsasında 2025 yılı içinde devreye almayı planladığı fabrikasının yatırım çalışmalarına devam ediyor.

İç pazarda güçlenecek, ihracat yapacak

Son 7 yıldır İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan Ofis Yem, devreye aldığı yeni fabrikasıyla iç pazardaki konumunu daha da güçlendirmeyi hedefliyor. Bununla birlikte Adana Fabrikası’nın konumunun sağladığı lojistik avantajla yeni pazarlara açılmayı planlayan Ofis Yem, aynı zamanda ürünlerini ihraç etmeyi de planlıyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor