Öğrenci servisleri dezenfekte edildi

(HABER MERKEZİ)-Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göğer, korona virüsle mücadele kapsamında yürütülen dezenfekte çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. Toplu taşıma araçlarının yanı sıra, okulların tatil olmasına rağmen tüm öğrenci servislerinin de dezenfekte edildiğini belirten Başkan Göger, “Milli Eğitim Bakanlığımızca eğitime başlamasıyla birlikte okul servislerini kullanacak öğrencilerimiz ve velilerimiz ile toplu taşıma araçlarını kullanan Adanalı hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Virüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar teyakkuzda olacağız” dedi.

Adana ESOB’un, hükümetimiz ve Sağlık Bakanlığımızın korona virüsle mücadele kapsamında aldığı önlemlerle orantılı olarak başlattığı hijyen seferberliğinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. İnsan sirkülasyonunun en fazla yaşandığı toplu taşıma araçlarının dezenfekte edilmesinin ardından, Adana ESOB’a bağlı Servis Aracı İşletmeleri Odası ile koordineli olarak okul servisleri özel ekipler tarafından virüs ve salgın hastalıklara karşı dezenfekte edildi.

Birlik Başkanı Niyazi Göger, Adana ESOB Başkan vekili ve aynı zamanda Adana Servis İsletmeciler Odası Başkanı Ünsal Perçin ve Adana ESOB Başkan vekili Mehmet Güveloğlu ile birlikte büyük bir hassasiyet ve titizlikle yürütülen dezenfekte çalışmalarına bizzat nezaret etti.

Başkan Niyazi Göger, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Adana ESOB tarafından, hükümetimiz ve ilgili bakanlıklarımızın aldığı önlemler ve yayımladığı genelgeler doğrultusunda korona virüsle mücadele çalışmalarına ivedilikle başlandığını ve aralıksız sürdürüldüğünün altını çizdi. 

Korona virüs sorununun küresel, mücadelenin ise ulusal olduğunu hatırlatan Başkan Niyazi Göger, “Virüs tüm dünyada hızlı bir şekilde küresel yayılım gösterirken, hükümetimiz ve ilgili bakanlıklarımızın zamanında aldığı isabetli ve etkili tedbirler sayesinde çok şükür ülkemizde salgına dönüşmeden yayılımı kontrol altına alındı. Ancak tehlike henüz geçmedi. Virüsle mücadele kapsamında hem kurumsal hem de bireysel olarak bizlere de önemli görevler düşüyor. Adana ESOB olarak, hükümetimiz ve ilgili bakanlıklarımızın aldığı tedbirler doğrultusunda bizler de çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Özel halk otobüslerinde ve dolmuşlarda başlattığımız dezenfekte çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda öğrenci servislerimizi de virüs ve salgın hastalıklara karşı dezenfekte ediyoruz” dedi.

Okul servisleri ve toplu taşıma araçlarında dezenfekte çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğinin de altını çizen Birlik Başkanı Niyazi Göger, ” Milli Eğitim Bakanlığımızca eğitime başlamasıyla birlikte okul servislerini kullanacak öğrencilerimiz ve velilerimiz ile toplu taşıma araçlarını kullanan vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Virüs tehlikesi tamamen ortadan kalkana kadar teyakkuzda olacağız. Çünkü Adanalı hemşehrilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli ve değerli” ifadelerini kullandı.

Adana ESOB Başkan vekili ve Servis Aracı İşletmeleri Odası Başkanı Ünsal Perçin de öğrenci servislerinin Türkiye’nin aydınlık geleceğini taşıdığını belirterek, “Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için her şeyin başında gelir. Bu nedenle, biz zaten hijyen ve temizliğe her zaman önem gösteriyorduk. Dünyayı etkisi altına alan virüs salgınıyla ülkemiz topyekun mücadele ederken biz de var olan önlemlerimizi bir adım ileriye taşıyarak, üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye gayret ediyoruz. Okullar tatil olmasına rağmen tüm servis araçlarımız dezenfekte edildi. Düzenli olarak da dezenfekte edilecek. Tüm velilerimiz şundan emin olabilir. Bugün çocuklarımız tatil nedeniyle virüs ve salgın hastalıklara karşı evlerinde nasıl güvende iseler, Milli Eğitim Bakanlığımızca eğitime başlandığı zaman da aynı güven içerisinde, virüs ve salgın hastalıklardan uzak sağlıklı bir şekilde okullarına taşınmaya devam edecektir” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor