ÖĞRENCİLER TİYATROYA DOYDU

HABER: ALİ AKILLI
Gülbahçesi ve Dağlıoğlu mahallesi oturan Bahçelievler İlkokulu öğrenci ve velileri 1-F sınıf öğretmeni Turan Pekin’in girişimleriyle tiyatro ile buluştular.
Veliler ve öğrenciler, 13 Aralık Cumartesi günü yaklaşık 80 kişilik grup Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda ‘’GEÇMEM GEREK ‘’ adlı çocuk oyununu izledi. Öğrenciler, oyunyun sonunda sahneye çıkarak oyunculara çiçek taktim ederek teşekkür ettiler. Öğrencilerin sevinç ve mutluluğu görülmeye değerdi.
Etkinlik ile ilgili konuşan, Bahçelievler İlkokulu 1-F Sınıf Öğretmeni Turan Pekin, “Çocuklarımızı bu tür etkinliklerle daha aktif hale getirmeye çalışıyoruz. Velilerimizin de desteğiyle bu tür destekleri bundan sonra da yapacağız. Onları mutlu görmek bizleri de mutlu ediyor. Okul müdürümüzün de bize bu konuda büyük katkısı var. Her türlü olanakları bize sağlıyor, ona da ayrıca teşekkür ederim. Ayrıca öğrencilerimizin tiyatroyla buluşmasında bizlere bu imkanı sağlayan başta Adana Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Çınar Bey‘e, Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Müdürü Melih Rahmi Akyol Bey‘e ve bize yardımını esirgemeyen Açelya Hanıma teşekkür ederiz” diye konuştu.
