Öğrencilerin taşıması için kiralama hizmeti

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Kırıkhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü-Milli Eğitim Bakanlığı Bakan Yardımcılıkları tarafından 2021-2022 eğitim öğretim yılında özel eğitim sınıfı öğrencilerin taşınması hizmeti için 25 araç rehber personeliyle birlikte kiralama hizmeti alınacak.

2021-2022 eğitim öğretim yılında özel eğitim sınıfı öğrencilerinin taşınması hizmet alımı işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.

Kırıkhan ilçesi milli eğitim müdürlüğü tarafından taşıma kapsamına alınan 353 özel eğitim öğrenci/kursiyer/velilerin taşıma merkezi okula 25 araç ve rehber personel ile 182 işi günü taşıması hizmet alım işi için ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dökümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.

Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/824500/ihale-duyurulari/hizmet-alim-ihaleleri/25-arac-rehber-personeliyle-birlikte-kiralama-hizmeti-alinacak-

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor