Okullararası Bocce Petank İl Birinciliği Tamamlandı

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün  ortaklaşa düzenlediği  “Okullararası Gençler Kız ve Erkekler Bocce Petank İl Birinciliği” tamamlandı.

Sarıçam  Asım Savaş Spor Salonu Bocce Sahasında gerçekleştirilen  müsabakalara 33 okuldan toplam 325 sporcu  katıldı.

Bocce Petank Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, bu yıl katılımın yüksek olmasının kendilerini Bocce sporunun geleceği adına umutlandırdığını belirtti.  

Adana’da ilk defa 2015 yılında okul sporları gündemine giren Bocce sporunda her geçen yıl, sporcu sayısının katlandığına vurgu yapan Özdağ, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Adana’da daha çok yeni sayılabilecek Bocce yarışmalarına büyük ilgi olması bizleri gelecek için umutlandırdı. Müsabakalarda başarılı olan okullarımız, grup müsabakalarında  ilimizi temsil edecekler. Bocce Petank sporunun İlimizde  gelişmesi için çaba gösteren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ile Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç’e  teşekkür ediyorum.”

Dereceye giren sporculara madalyalarını, Sarıçam Gençlik ve Spor İlçe Müdürü  Ali Bilgiç, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Bocce Petank  Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Okul Müdürleri ile  müsabaka hakemleri verdi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Genç Kızlar :

1. Nizamülmülk İmam Hatip Anadolu Lisesi

2. Adana Sarıçam Spor Lisesi

Genç Erkekler :

1. Seyhan Rotary Anadolu Lisesi

2. Sarıçam Spor Lisesi

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor