OLMADI KAPLAN: 2-3

STAD: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Ümit Öztürk, Mehmet Kapluhan, Gökmen Baltacı

ADANASPOR: Goran Karacic, Isaac Opoku Donkor, Hakan Çinemre, Canberk Dilaver, Hıfsullah İsmail Erdoğan (Dk.48 Furkan Şeker), Ömer Çiçek, Atalay Babacan (Dk.69 Eren Keleş), Uğurcan Yazgılı, Serhat Tunç (Dk.85 Ozan Papaker), İsmaeel Ryan (Dk.69 Berkan Fırat), Ergin Keleş

BOLUSPOR: Orlando Mosquera (Dk.24 Ömer Alıcı) , Kerim Alıcı, Oğuzhan Berber, Ali Keten, Burak Bekaroğlu, Tugay Kacar, Melih Okutan, (Dk.94 Fetih Özer) Gökhan Sazdağı, Marlon Matheus da Silva (Dk.46 Burak Asan), Alican Özfesli (Dk.78 Hamza Gür), Rydell Poepon (Dk.78 Araz Abdullayev)

GOLLER: Dk.7 Goran Karacic (KK), Dk.45+2 Gökhan Sazdağı, DK.82 Hamza Gür (Boluspor), Dk.17 Atalay Babacan, Dk.52 Burak Bekaroğlu (KK) (Adanaspor)

SARI KARTLAR: Canberk Dilaver, Hıfsullah İsmail Erdoğan, Furkan Şeker, Hakan Çinemre, Uğurcan Yazgılı (Adanaspor), Marlinho, Kerim Alıcı, Burak Asan (Boluspor)

Adanapor, erteleme maçında karşılaştığı Boluspor’a da mağlup olmaktan kurtulamadı: 2-3. Turuncu-Beyazlılar’da kaleci Goran Karacic’in hataları maçın önüne geçti ve takımının mağlup olmasında büyük rol oynadı.

Boluspor, 6.dakikada Adanapor kalecisi Goran Karacic’in kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Adanaspor bu gole 17.dakikada Atalay Babacan ile cevap verdi ve durumu 1-1’e getirdi. 44 ve 45.dakikalarda Adanspor Ergni Keleş’in ayağından mutlak iki golden yararlanamadı.  45+2.dakikada Boluspor kaptanı Gökhan Sazdağı’nın golüyle tekrar öne geçti: 1-2. Bu da ilk yarının sonucu oldu.

52.dakikada gelişen Adanaspor atağında Ömer Çiçek’in ceza sahasına gönderdiği topa Bolusporlu Burak Bekaroğlu ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi: 2-2

82.dakikada Boluspor, oyuna sonradan giren Hamza Gür’ün golüyle tekrar öne geçti: 2-3. Bu dakikadan sonra Adanaspor’un çabası sonucu değiştirmeye yetmedi ve maç ta Boluspor’un 3-2 üstünlüğüyle sona ererken, Adanaspor’un mağlubiyet serisi 6 maça çıkmış oldu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor