Olmadı Şimşek: 0-1

Adana Demirspor mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı Menemenspor karşısında umulmadık bir mağlubiyet alarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratırken de yenilmezlik serisi de bozulmuş oldu: 0-1

Adana Demirspor karşılaşmaya baskılı başladı. Daha ilk dakikalarda orta sahada Volkan Şen’in kaparak ceza alanına taşıdığı topta Erdal’ın kaleye çektiği şutu Menemenspor’lu futbolcular kale çizgisinden çıkarmalarına rağmen maçın hakemi Onur Özütoprak duruma seyirci kaldı.  

Maçın ilerleyen dakikalarında Adana Demirspor, Volkan ve Berk’in kanatlardan getirdiği toplarla etkili olmaya çalıştı. 18. Dakikada kullanılan bir ölü top Menemen ceza alanından karambol yarattı. Semih’in vuruşunu yine defans çıkardı. Karşılaşmanın 30. dakikasında rakibi ile girdiği ikili mücadelede  sakatlanan Volkan Şen karşılaşmaya devam edemedi ve yerine Carayol girdi.  

Karşılaşmanın 35. dakikasında defansımızın büyük bir hatasından golü yedik. Bu dakikada Semih kalecimize verdiği geri pasta araya giren Mustafa, Menemenspor’u öne geçirdi 0-1. 40.dakikada Tevfik’in sert vuruşu auta çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-1 mağlubiyetimiz ile sonuçlandı.

İkinci yarıya Erdal-Vedat değişikliği ile başladık. İkinci yarının başlaması ile birlikte Menemen kalesinde baskı kuran Demirspor, ileriye çıkan Adil Demirbağ ile gol aramaya çalıştı. Anncak 52. dakikada kalemize gelen Menemen önemli bir pozisyondan yararlanamadı.

İkinci yarı tüm oyunu Menemen’in yarı sahasında oynamamıza rağmen önemli bir pozisyon yaratamadık. Karşılaşmanın son dakikalarında duran toplarla rakip kalede gol arasak da önemli bir pozisyon yaratamadık.  Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Onur Özütoprak’ın enteresan kararları ile ortam gerginleşti. Bu dakikada Gladsky’nin şutunu kaleci çıkardı ve karşılaşma Adana Demirspor’un 0-1 mağlubiyeti ile sonuçlandı.

STAT: 5 Ocak Fatih Terim

HAKEMLER: Onur Özütoprak xx, Mehmet Yıldırım xx, Murat Altan xx

ADANA DEMİRSPOR: Kurtuluş x, Adil xx, Semih xx, Tevfik xx, Hakan xx, Volkan x (Mustapha dk. 33 xx), Sinan xx (Oleksandr dk. 67 x), Erdal x (Vedat dk. 45 xx), Mehmet xx, Berk xx, Samed xx

EKOL GÖZ MENEMENSPOR: Gentıan xx, Taşkın xx, Mustafa xxx, Ali xx, Alberk xx, Canberk xx, Mehmet xx (Murat dk. 72 x), Murat xx, Ali xx (Hüseyin dk. 86 ?), Tayfun xx (Sıkıru dk. 80 x), Ercan xx

GOL: Mustafa (dk. 36) (Menemenspor)

SARI KARTLAR:Mehmet, Tevfik, Berk, Samed, Emrullah (Adana Demirspor), Mustafa, Gentıan, Murat (Ekol Göz Menemenspor)

(HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor