ÖMER ÇELİK KONUŞULUYOR DA BAHÇELİ NEDEN KONUŞULMUYOR

Gençlerimizin evlilik yaşı giderek yukarı doğru çıkıyor. Genç yaşta maalesef evlenmiyorlar. Kızlar da erkekler de. Coğu 30’u aşkın evleniyor ya da çoğu evde kalıyor. “Böyle bir şey olur mu ya” demişti ya! Hemen Melih Altınok durumdan vazife çıkarmış “Bu konuda AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’in yapacağı açıklamayı merakla bekliyorum. Zira partinin yetkili organları bu konuda mutlaka kapsamlı bir araştırma yapmıştır diye düşünüyorum” demiş..

Melih Altınok yazar da Mehmet Barlas durur mu? O da almış eline sazı pardon kalemi “Eğer Ömer Çelik bu konuda yapacağı açıklamalar sırasında nişanlandığını ve evlenmek üzere olduğunu açıklarsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerinin insanlar üzerindeki etkisi tartışılmaz hale gelmez mi? O durumda Melih Altınok da herhalde hemen evlenmek üzere anlayışlara girecektir” demiş..

Yani ne diyeceğiz şimdi?.. Bir tarafta İran, bir tarafta Suriye, bir tarafta Libya varken, bizim uğraştığımız işe bakın..

Ömer Çelik neden evlenmiyor muş!..Size ne kardeşim size ne!..

Eğer illa da birini evlendirmek istiyorsanız, 51 yaşındaki sayın Ömer Çelik’i değil, aracı olun da 72 yaşındaki sayın Devlet Bahçeli’yi bir an önce dünya evine sokunuz..Nasıl olsa size her türlü siyasi desteği veriyor, siz de duygusal desteğinizi esirgemeyiniz..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor