Önce şehitlik ziyaret edildi sonra bayramlaşıldı

ADANA (BÖLGE)-Vali Mahmut Demirtaş başkanlığında, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, 10.Tanker Üst Komutanı Tugğgeneral Gürel Özusta, 6.Mekanize ve Piyade Tümen Komutanlığı’ndan Yarbay Neşet Kemal Doğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir önce şehitliği ziyaret ettiler, sonra Çevik Kuvvet Şube müdürlüğünde bayramlaşma törenine katıldılar.

Vali Mahmut Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, 10. Tanker Üst Komutanı Tuğgeneral Gürel Özusta, 6.Mekanize ve Piyade Tümen Komutanlığından Yarbay Neşet Kemal Doğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Gazi Demir ve diğer Kurum yetkilileri Kurban Bayramı dolayısıyla Asri Mezarlık ve Buruk Mezarlığındaki Şehitlikleri ziyaret ederek dualar okudular. Şehitlik ziyaretinden sonra heyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine katıldılar. Vali Demirtaş, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ve diğer üst düzey yetkililer törene katılan polislerle tek tek tokalaşarak Kurban Bayramını kutladılar. Vali Demirtaş konuşmasında, her türlü zorluğa göğüs gererek yaptığı başarılı çalışmalar ile toplumun huzur ve güven içerisinde yaşamasının teminatı olmuş Emniyet Teşkilatı personelinin bayramını tebrik ediyorum dedi.  

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş bayramlaşma töreni bitimi Vali Demirtaş ve beraberindeki Kurum yetkilileri ile birlikte Şehit Polis Memuru Serdar Kazar ve Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Eren Yücel’in ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladılar.

Şehit aileleri ziyaretinden sonra önce Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Serhat Sığınak Huzurevini ve  ardından Adana Sevgi evlerini ziyaret ederek burada kalan huzur evi sakinlerinin ve sevgi evlerinde kalan çocukların bayramlarını kutladılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor