Online Dart Turnuvası’nın ödül töreni yapıldı

Adana 5 Ocak Kurtuluş Müsabakaları kapsamında düzenlenen, Online Dart Turnuvasının ertelenen ödül töreni, sınırlı katılım ile Menderes Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Ödül törenine Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Türkiye Dart Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sportif Faaliyetler Şube Müdürü Caner Taymış, Sportif Değerlendirme ve Takip Birimi Şube Müdürü Tuncay Bozkurt, TOHM İl Koordinatörü Mehmet Çekem ve Antrenörler katıldı.

Çintimar; “Organizasyonda Emeği Geçenlere Teşekkür Ediyorum”

Ödül töreni öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, şunları söyledi. “Sözlerime başlarken öncelikle böylesine anlamlı bir organizasyona renk kattıkları için sporcularımıza, İl Temsilcimize, antrenörlerimize, yöneticilerimize ve hepsinden çok sporcularımızın her daim en büyük destekçileri anne babalarına teşekkür ediyorum. Umuyorum ki, başarılarınız bununla sınırlı kalmaz, hayatınız boyunca ödül alırsınız. Çünkü siz bunlara layıksınız. Ben bu yapılan organizasyonu içinden geçtiğimiz bu günlerde çok önemsiyorum. Adana’mızın kurtuluşu gibi bizim için önemli bir güne de çok büyük anlam kattığını ifade etmek istiyorum. Bu gün dereceye giren kardeşlerimi, antrenörlerini ve ailelerini bir kez daha tebrik ederken, ömrünüz boyunca başarılı olmanızı temenni ediyorum.”

Konuşmanın ardından dereceye giren sporculara madalya ve Adana Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan hediyeler takdim edildi. 

Madalyaları ve hediyeleri İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İl Temsilcisi Ertuğrul Ahmet Özdağ ve antrenörler takdim etti. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor