Osmaniye’de Hazine’ye ait 17 adet arsanın satışı

Basın İlan Kurumu’nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr’de yayınlanan ilana göre, Osmaniye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nden (Milli Emlak Müdürlüğü) tarafından Osmaniye’de Hazine’ye ait 17 adet arsanın satışı, 1 adet arsanın irtifak hakkı tesisi ve 14 adet tarlanın da kiralanma ihalesi yapılacaktır.

Aşağıda özellikleri ve ihale bilgileri belirtilen taşınmazların İrtifak hakkı Tesisi, 2886 sayılı Devlet İhale  Kanununun 51/g maddesine göre, satış ve kiralama  ihaleleri ise 2886 sayılı Kanunun 45. Maddesine Göre Açık Teklif Usulü ile tespit edilen tahmini bedel üzerinden ihaleye çıkarılmıştır.
İhaleler hizalarında belirtilen gün ve saatlerde Osmaniye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasının 3’üncü kat 114 numaralı toplantı salonunda toplanacak Komisyon tarafından  yapılacaktır.
Taşınmazların İrtifak Hakkı Tesisi, Satış ve Kiralama  ihaleleri ilişkin şartnameler mesai saatleri içerisinde Osmaniye Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği  İl Müdürlüğünde (Milli Emlak Müdürlüğü)  bedelsiz olarak görülebilir.
Geniş bilgi için https://www.ilan.gov.tr/ilan/1028709/emlak-arsa-osmaniyede-hazineye-ait-17-adet-arsanin-satisi-1-adet-adet-arsanin-irtifak-hakki-tesisi-ve-14-adet-tarlanin-da-kiralanma-ihalesi-yapilacaktir

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor