Oyuncu Bayram Yavuz setlere döndü

(HABER MERKEZİ)-Bir süredir setlerden uzak kalan yakışıklı oyuncu ‘dev proje’ için teklif aldı. Bir çok proje için teklifler alan başarılı oyuncu Yavuz, şu anda Kanal’de yayınlanan ‘Yargıç’ dizisinde ilk teklifi kabul ederek yeniden setlere döndüğünü açıkladı.
Aldığı diğer teklifleri de titizlikle inceleyerek değerlendireceğini ifade eden Bayram Yavuz, şuan rol aldığı ‘Yargı’ dizisiyle devam ediyor. Setleri özlediğini belirten Yavuz, yaşadığı sorunlardan dolayı bir süre setlerden geri durduğunu söyledi.
Sevenleri ile tekrar ekranda bir araya gelmekten mutlu olduğunu söyleyen Yavuz, “Dev bir yapım şirketi tarafından şubat ayında başlatılacak olan aksiyon dolu, dev kadronun yer alacağı sinema filminin setinde yer alacağım. Büyük üstadlar ile aynı sahnede olmaktan gurur duyuyorum. Sevenlerimle, gerek ekranlarda gerekse beyaz perdede bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
Yakışıklı oyuncu Bayram Yavuz, Adana’da başlayacak olan dizide sürpriz bir karekteri de canlandıracağını söyledi. Başarılarını taçlandırmaya devam edeceğini belirten Yavuz, “Setlerden uzun süre ayrı kaldım. Artık, setlerin tozunu yutmaya ve doğru adımlarla seçici projelerle sevenlerimle tekrar bir arada olmaya başlayacağım” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor